Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΦΟΙΝΙΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΤΟΝ ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ

Δημοσιεύθηκε: 17/06/2017 09:44 Τελευταία Ενημέρωση: 17/06/2017 09:44 Από: Tachydromos

Μερίμνησε στο τέλος της ομιλίας τους στους Αγίους Σαράντα, ο υπό προθεσμία πρωθυπουργός Έντι Ράμα, να απευθύνει έκκληση κραυγαλέα στο λαό του Δήμου Φοινίκης να μην «ψηϕίσει για την καρέκλα του Βαγγέλη Ντούλε».

Για όσους γνωρίζουν τις προεκλογικές εξελίξεις, είναι πια δεδομένο ότι ο Βαγγέλης Ντούλες είναι ήδη βουλευτής. Η τρίτη του θέση στην εκλογική λίστα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, τον καθιστά ήδη εκλεγμένο. Ο επικεϕαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, εκτιμώντας ειλικρινά τη συνεισϕορά του στην τρίμηνη αντίσταση της ενωμένης αντιπολίτευσης, τον προικοδότησε με εκλόγιμη θέση στην εκλογική λίστα της περιϕέρειας Αυλώνα. Απλώς, οι Φοινικιώτες, σε ένδειξη σοβαρότητας και όχι αχαριστίας, γνωρίζουν καλά το χρέος τους και θα το πράξουν. Θα στηρίξουν με την ψήϕο τους την εκλογική λίστα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Αυτή είναι ήδη ειλημμένη απόϕαση.

Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Ράμα. Αλλιώς δε θα γκάριζε έτσι στο μίτινγκ των Αγίων Σαράντα.   Όπως γνωρίζει πολύ καλά ότι αν πρόκειται για καρέκλα που κινδυνεύει, η δική του καρέκλα κινδυνεύει. Αν το Φοινίκι, η Τζάρα, το Δέλβινο, το Λούκοβο, η Χειμάρρα, η Άρτα, η Αυλώνα και η Σελενίτσα, χιλιάδες ψήϕοι του ΚΕΑΔ που του έδιναν εκλογική σιγουριά στην περιϕέρεια Αυλώνας, έχουν κάνει ϕτερά, πώς να βγει το νούμερο 6 που έχει ο Ράμα. 6 300 ψήϕοι ήταν αυτές του ΚΕΑΔ στις εκλογές του 2013 που πήγαν στο συνδυασμό του ΣΚ. Εϕέτος αυτές οι ψήϕοι θα πάνε στη Δημοκρατική Συμπαράταξη και η αριθμητική των ψήϕων, όταν μεταϕέρονται από τον ένα συνδυασμό στο άλλον,  μετρά διπλά, δηλαδή 12 600  που ισοδυναμούν με μία βουλευτική έδρα και κάτι παραπάνω στην εν λόγω περιϕέρεια.  Οι βορειοηπειρώτες δεν έχουν λόγο να δώσουν ψήϕο στο ΣΚ (κι αυτό θα κάνουν), ο Ράμα θα μείνει χωρίς καρέκλα, και την 6η θέση που κατέχει στη λίστα του ΣΚ, θα τη βλέπει με τα κιάλια.    

Οι Βορειοηπειρώτες την άκουσαν την έκκληση του Ράμα, το πήραν χαμπάρι το χάλι του και είναι αποϕασισμένοι να του δώσουν δρόμο… του μεγάλου αχάριστου.

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon