Έκκληση Βαγγέλη Ντούλε για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Δημοσιεύθηκε: 24/06/2017 08:27 Τελευταία Ενημέρωση: 24/06/2017 08:27 Από: Tachydromos

Αγαπητές συμπατριώτισσες, αγαπητοί συμπατριώτες,

Επικοινωνώ μαζί σας υπεύθυνα και με πλήρη επίγνωση της θέσης στην οποία βρισκόμαστε, χάρη της εσωτερικής πολιτικής κατάστασης αλλά και της κοινοτικής μας συγκυρίας την οποία καλούμαστε από κοινού να ξεπεράσουμε και να βρούμε άλλο βηματισμό εν όψει των εκλογών της 25η Ιουνίου.

Για να γίνει χρειάζεται γενναιότητα, απαιτείται υπέρβαση. Βλέπουμε, τίποτε απ’ όσα γνωρίζαμε, δεν είναι δεδομένο. Δεν ισχύει. Ένα μόνο παραμένει αξία μη ανταλλάξιμη και αδιαμφισβήτητη. Η διάσταση της εθνικής μας ταυτότητας και η αποφασιστικότητα να την εξυπηρετήσουμε χωρίς δισταγμούς και χωρίς εκπτώσεις.

Ο συμβιβασμός που κάναμε για εκλογική σύμπραξη με την αντιπολίτευση δεν προϋποθέτει καμιά παρέκκλιση στο σκοπό του ΚΕΑΔ, αυτό της εξυπηρέτησης στόχων για τη βελτίωση της θέσης των μελών της ΕΕΜ τόσο με νομοθετικές εγγυήσεις αλλά κυρίως με την εφαρμογή στην πράξη των όσων η Ευρωπαϊκή πραγματικότητα επιτάσσει.

Δεν μπορούμε επίσης να μην συνεχίσουμε τον αγώνα ώστε να ξεπεραστούν οι τεχνητές εντάσεις στις σχέσεις Ελλάδας – Αλβανίας για την επιδείνωση των οποίων όποιοι ευθύνονται δεν είναι απλά αγνώμονες και αχάριστοι. Είναι υπόλογοι έναντι της ιστορίας και της απαραίτητης σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή. Ως τμήμα του Οικουμενικού Ελληνισμού δεν έχουμε παρά να είμαστε στην πρωτοπορία της προσπάθειας για καινούργια αναβάθμιση των σχέσεων αυτών με σεβασμό στη βούληση των λαών και των κοινωνιών τους.

Δεν το κρύβω όμως ότι τα πράγματα δεν είναι στην πορεία που εμείς προσδοκούμε. Οι δοκιμασίες είναι πολλές και η πρόκληση μία: Να αντέξουμε ώστε να συνεχίσουμε τη μαρτυρία ως παρακαταθήκη γενεών σ’ αυτά τα μέρη.

Ας κάνουμε σαν κοινωνία την υπέρβαση και συσπειρώνοντας την ψήφο στην αντιπολίτευση να δώσουμε το απαραίτητο έναυσμα για την ανάληψη πρωτοβουλιών επαναφοράς του ΚΕΑΔ.

Σας εγγυούμαι ότι θα συνεχίσουμε μαζί, με την ίδια συνέπεια και το ίδιο πάθος τον αγώνα για τα δίκαια δικαιώματα μας!

Ας επιβεβαιώσουμε την αμοιβαία εμπιστοσύνη,

Ευάγγελος Ντούλες, βουλευτής

Πρόεδρος ΚΕΑΔ

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon