Η προσφυγή σε ώρα απόγνωσης

Δημοσιεύθηκε: 31/10/2017 16:20 Τελευταία Ενημέρωση: 01/11/2017 13:00 Από: Tachydromos

Η ανάρτηση από τους Έλληνες κατοίκους της Χιμάρας δεκάδων ελληνικών σημαιών απέναντι στις βίαιες δυνάμεις καταστολής του Ράμα είναι με ότι φαίνεται το μοναδικό όπλο αμύνης που τους έχει απομείνει. Προφανώς έχουν εξαντλήσει για την προστασία τους όλα τα ένδικα μέσα, με ιδιαίτερη υπομονή έχουν μετάσχει σε ατέρμωνες συζητήσεις και διαβουλεύσεις για το πασιφανές δικαίωμα τους στις ιστορικά επιβεβαιωμένες ιδιοκτησίες τους...και όμως δεν κατάφεραν να κάμψουν την εμμονή του καθεστώτος Ράμα.

Πρόκειται προφανώς για ένα καθεστώς - συμμορία καθότι είναι εύλογο το ερώτημα πως δύναται να μεταφέρει τέτοια αστυνομική δύναμη ένα κράτος το 26% των πολιτών του οποίου ζουν με συνολικό ατομικό εισόδημα κάτων των 6$ ημερησίως.

Και επιπλέον είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η Κυβέρνηση - συμμορία είναι κυριολεκτικά υπό τον έλεηχο σκοτεινών μαφιόζικων κύκλων. Στις επιχειρήσεις για την πάταξη της οργανωμένης καλλιέργειας και διακίνησης ναρκωτικών ποτέ δεν βρέθηκε έτοιμη τέτοια αστυνομική δύναμη. Βρέθηκε όμως στη Χιμάρα σήμερα προκειμένου να τη μετατρέψει σε πεδίο - οικόπεδο για να ξεπλύνει η μαφία τα βρώμικα εισοδήματα.

Σε απόγνωση λοιπόν οι Χιμαραίοι με το συμβολισμό ανάρτησης του Εθνικού συμβόλου απηύθηναν πρόσκληση προστασίας. Που αλλού σε ώρες τέτοιες όπου δεν κρίνονται τα όρια υπομονής αλλά η ύπαρξη και διαιώνιση της παρουσίας τους στις πατρογονικές εστίες, να αποταθούν; Στη Μητέρα Πατρίδα: την Ελλάδα ως φυσιολογικό καταφύγιο για την αγωνία και τον πόνο τους...

Η Ελλάδα δεν πρέπει να δυστάσσει. Έχει τρόπους και μέσα ν αποδείξει στο Ράμα ότι δύναται και να προστατέψει τους Έλληνες στη Χιμάρα και τη Β. Ήπειρο και να επιβάλει κανόνες ευνομούμενης πολιτείας για όλη την κοινωνία της Αλβανίας.

Οι Χιμαριώτες σήμερα έκαναν γενναίο βήμα. Το πανελλήνιο δεν θα δυστάσσει να ακούσει την κραυγή τους...

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon