Το πλαστό πτυχίο του Ερντογάν – Άλλη μια απάτη του Σουλτάνου

Δημοσιεύθηκε: 02/05/2018 09:02 Τελευταία Ενημέρωση: 02/05/2018 09:02 Από: Tachydromos

Για ακόμα μια φορά ο Ταγίπ Ερντογάν φέρνει τους νόμους στα μέτρα του. Για να είναι κανείς υποψήφιος στην Τουρκία πρέπει να έχει πτυχίο. Ο Ερντογάν όμως δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πτυχίο. Και για να μην έχει μπλεξίματα τι αποφάσισε; Έβαλε το Ανώτατο Εκλογικό Συμβούλιο να εκδώσει απόφαση σύμφωνα με την οποία δεν είναι υποχρεωμένοι οι υποψήφιοι να προσκομίσουν κάποιο πτυχίο.

Η υπόθεση με το αν έχει πτυχίο ο Ερντογάν πηγαίνει πίσω στο 2014. Από τότε ήταν θέμα συζήτησης αν τελικά έχει αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο. Και παρά τις εκκλήσεις να παρουσιάσει αντίγραφο του πτυχίου του ο Ταγίπ Ερντογάν δεν το έκανε ποτέ. Έχει όμως δικαιολογία. Το Πανεπιστήμιο του Μαρμαρά από το οποίο υποτίθεται ότι αποφοίτησε, έκλεισε με δικαστική εντολή τον Ιούλιο του 2014!

Και επίσης παρά το πτυχίο που έχει κυκλοφορήσει με ημερομηνία αποφοίτησης το 1981 μάλλον είναι πλαστό αφού, το 1981 δεν υπήρχε Πανεπιστήμιο του Μαρμαρά. Αυτό ιδρύθηκε το 1982.

Οι αντίπαλοι του Ερντογάν τον έχουν προκαλέσει πολλές φορές να παρουσιάσει έστω έναν συμφοιτητή του. Αλλά εκείνος δεν το έχει κάνει. Όμως, μιλάει συνεχώς για τους συμμαθητές του στο Λύκειο… (σ.σ. κι αυτό, γιατί μάλλον μέχρι εκεί πήγε…)

Και μπορεί ο Σουλτάνος να μην έχει όπως φαίνεται πτυχίο, αλλά έχει ολόκληρο πανεπιστήμιο με το όνομά του… Ιδρύθηκε το 2006 στο Ρίζε της Τουρκίας, γνωστό και ως Ριζούντα.

Πηγή: www.newsit.gr

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon