«Ο Γκρούεφσκι εμπιστεύεται περισσότερο τους Αλβανούς παρά τους Σέρβους»

Δημοσιεύθηκε: 17/11/2018 10:14 Τελευταία Ενημέρωση: 17/11/2018 10:14 Από: Tachydromos

Ο συγγραφέας και αναλυτής Κιμ Μεχμέτι, φιλοξενούμενος στο ειδησεογραφικό εργαστήριο της τηλεόρασης Ora News, μίλησε για τη διαφυγή του πρώην πρωθυπουργού των Σκοπίων, Νίκολα Γκρούεφσκι.

Συνομιλώντας με τη δημοσιογράφο Μπέτι Νιούμα, ο Μεχμέτι είπε ότι Γκρούεφσκι δραπέτευσε με τη βοήθεια Αλβανών τόσο στα Σκόπια όσο και στην Αλβανία.

Κίμ Μεχμέτι:

«Είχε την βοήθεια των Αλβανών, επειδή ο κλέφτης δεν μπορεί πάει στο σπίτι του κλέφτη για να κλέψει, αν δεν είναι σίγουρος. Εδώ μπήκε και πέρασε με τη βοήθεια των Αλβανών και εκεί τα ίδια.

Ο Γκρούεφσκι εμπιστεύεται τους Αλβανούς περισσότερο από τους Σέρβους, δεν πήγε στη Σερβία αν και μπορούσε να πάει με μια ταυτότητα. Δεν τους εμπιστεύεται τόσο πολύ, ή δεν έχει τόσο στενές φιλίες όσο έχει αδελφικές σχέσεις με εμάς.

Ζούμε σε ένα βαλκανικό κράτος που αν κλέψεις ένα ψωμί σε πηγαίνουν στη φυλακή, αλλά εάν κλέψεις 500 εκατομμύρια δεν έχεις κανένα πρόβλημα, σε βοηθούν για να σε σώσουν. Στις χώρες μας εάν κλέψεις 100 εκατομμύρια ευρώ είσαι διεφθαρμένος, κλέφτης είναι αυτός που κλέβει 15 ευρώ"…, είπε ο Μεχμέτι.

Echedoros-a.gr

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon