Κουτοπονηριές ανθελληνισμού

Δημοσιεύθηκε: 18/06/2019 16:39 Τελευταία Ενημέρωση: 13/07/2019 11:09 Από: Tachydromos

Παραβλέποντας την άθλια εσωτερική κατάσταση που έχει περιέλθει η Αλβανία η οργανωμένη πολιτική έκφραση των ανθελλήνων Τσάμηδων του Ιντρίζι οργανώνουν τις επόμενες μέρες εκδηλώσεις διαιώνισης του μίσους. Προφανώς τους ενδιαφέρει η δημιουργία εντάσεων κι εντυπώσεων ελπίζοντας και σε μικροπολιτικά οφέλη. Πρωτίστως όμως θέλουν να δείξουν συνεπείς και σε Τούρκικες εντολές-δεσμεύσεις για την διάχυση ανθελληνισμού στην Αλβανική κοινωνία. Δια τον λόγο αυτό και το Πρόγραμμα των "Εκδηλώσεων Μνήμης" έχει γεωγραφία από Μαυρομάτι σε Τίρανα και Πρίστινα. Αθλιότητες του PDIU.

Που προσλαμβάνουν διαστάσεις γελοίου με κάποιες κουτοπονηριές δικές τους και του Δημάρχου Τιράνων.

Η Πρεσβεία της Ελλάδας από καιρό είχε προγραμματίσει σε συνεργασία με το Δήμαρχο Τιράνων Εριόν Βελίου Συναυλία του Γιώργου Νταλάρα. Στις 26 Ιουνίου στο ανοιχτό Αμφιθέατρο του Πάρκου στην Δεξαμενή Τιράνων. Δεδομένου ότι τότε δεν φαίνονταν και η εν εξέλιξη κρίση αναβολής των εκλογών της 30ης Ιουνίου θα μπορούσε να εκληφθεί ως ανοιχτή υποστήριξη στο Δήμαρχο που παραμένει υποψήφιος του κυβερνώντος ΣΚ...

Το Πρόγραμμα των ιντρίζιδων και οπαδών του PDIU εκ των υστέρων καταρτισθέν κουτοπόνηρα και προκλητικά βάζει την ίδια ώρα και ημέρα στο ίδιο σημείο εκδήλωση απότισης φόρου τιμής στα θύματα της "ελκηνικής γενοκτονίας"...

Ο δε Δήμαρχος όπως είναι ήδη γνωστό αντί του ευχαριστώ ονομάτησε υπό κατασκευή πλατεία με το ερεθιστικό όνομα "τσαμουριά".

Δύο λοιπόν οι κουτοπονηριές: από εθνικιστές αλλά και από "προοδευτικό" νεαρό που έζησε και "οραματίζεται" την Ευρώπη.

Παρομοίως κι όταν εγκαινίαζε τη μεγάλη πλατεία στα Τίρανα είχε μεν καλέσει το Συγκρότημα "Δερόπολη" έβαλε όμως την πέτρα Φιλιάτι... στ’ αλβανικά εδάφη.

Αυτές είναι οι κουτοπονηριές με τις οποίες δηλητηριάζουν την κοινή γνώμη και την καθηλώνουν στο βάλτο της διαφθοράς αδειάζοντας τη χώρα από οτιδήποτε αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό της έχει απομείνει.

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon