Το μικρούτσικο …Mega

Δημοσιεύθηκε: 25/07/2019 13:45 Τελευταία Ενημέρωση: 26/07/2019 06:39 Από: Tachydromos

Τελικά στην οργάνωση που απλά εξυπηρετεί τη συντήρηση εσωτερικών ερίδων στους κόλπους της ΕΕΜ και το πολύ – πολύ ανταμείβεται με διάφορους διορισμούς σε τοπικό επίπεδο (στην ουσία μην «τρώγοντας» καμιά θέση της κεντρικής κυβέρνησης), το MEGA (Minoriteti Etnik Grek për të Ardhmen), αυτά είναι τα αρχικά για να μην υπάρχουν αυταπάτες, ομολογούν κιόλας ότι είναι πολύ μικροί. Ωστόσο ανταποκρίνονται σαν μεγάλοι στην αποστολή τους που έχει επανειλημμένως αναλυθεί και τους δικαιολογούν όσοι κινούνται στη σφαίρα της σουρεαλιστικής λογικής…

Κυκλοφόρησαν λοιπόν σχεδόν επίσημη ανακοίνωση για τα αποτελέσματα τους στην πρόσφατη ψηφοφορία (σύμφωνα με τον επικεφαλής της συμμαχίας του Ράμα τις αποκαλούν εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση), που τους αφήνει εντελώς εκτεθειμένους. Έβγαλαν λέει 13 δημοτικούς συμβούλους και αυτό σε τρεις δήμους…

Αντιλαμβάνεται κανείς μέχρι που έχουν προχωρήσει στην συμπεριφορά ενδοτισμού με μοναδικό αντάλλαγμα καλή θέση για τον επικεφαλής της οργάνωσης, τον Κίτσο. 13 συμβούλους …ότι δηλαδή τους άφησε ελεημοσύνη το μεγάλο αφεντικό.

Τον εξυπηρέτησαν διπλά και τριπλά.

Τον κάλυψαν στο όλο ύπουλο παιχνίδι του 6 χρόνια τώρα για να εξοβελίσει απ’ τα δημόσια πράγματα και τον πολιτικό βίο της ΕΕΜ το ΚΕΑΔ και την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Τον εξυπηρέτησαν κυρίως τώρα παρέχοντας του φερετζέ στη γύμνια της μονοκομματικής εκλογικής φάρσας… και εκείνος τους ανταπέδωσε παίρνοντας τους και το φύλλο συκής και τους έχει αφήσει πολιτικά τσίτσιδα για να τους καταλάβει ακόμη και ο πλέον αδαής στα πολιτικά.

Λερώθηκαν που λερώθηκαν δεν μπορούσαν να κατεβάσουν συνδυασμούς και στο Μουρσί, τη Χιμάρα, το Αργυρόκαστρο, την Κορυτσά; Έτσι θα είχαν να μολογούν σε όσους ακόμη τους ακολουθούν ή σε παρασκηνιακούς υποστηρικτές τους στην Ελλάδα ότι διετέλεσαν «εθνική υποχρέωση».

Είναι ξεκάθαρη τώρα η εικόνα; Τι ρόλο παίζουν και μέχρι που το παίζουν; Στις μειονοτικές περιοχές κατά τον Ενβέρ Χότζα και τη γραφειοκρατία των Τιράνων, μέχρι εκεί ήταν η γραμμή απ’ το αφεντικό Ράμα και τους μηχανισμούς του βαθύτερου κράτους. Εκεί και με στόχο τη συνεχή διαβολή κάθε προσπάθειας για ενότητα και μεγιστοποίηση του εκλογικού αποτελέσματος και απόδοση της πολιτικής πίεσης.

Σε τρεις δήμους …και 13 συμβούλους! Αυτό είναι το MEGA… μικρούτσικο με μεγάλη ωστόσο αποστολή. Να καλύπτει το παιχνίδι των Τιράνων εις βάρος της ΕΕΜ και ειδικά σε κρίσιμα ζητήματα. Να αρκείται με λίγα και με πολλές δημοπρασίες…

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon