Προσφορά υγειονομικού υλικού από την Εκκλησία της Αλβανίας

Δημοσιεύθηκε: 09/04/2020 17:56 Τελευταία Ενημέρωση: 11/04/2020 10:21 Από: Tachydromos

Υγειονομικό υλικό δώρισε στην Αστυνομική Διεύθυνση Τιράνων η Ορθόδοξος Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Αλβανίας, προκειμένου να διατεθεί στο προσωπικό που καθημερινά δίνει μάχη για τον περιορισμό των μετακινήσεων στην αλβανική πρωτεύουσα, με στόχο την εξάλειψη της πανδημίας του κορωνοϊου.

Στη δωρεά περιλαμβάνονται 1.οοο προστατευτικές μάσκες, 1.οοο γάντια και αντισηπτικά. Το υλικό αυτό παρέδωσε ο εκπρόσωπος της Εκκλησίας, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Βύλιδος κ. Άστιος.

«Σκοπεύαμε να προβούμε σε αυτή τη κίνηση εδώ και αρκετές ημέρες. Είστε στη πρώτη γραμμή στη μάχη που δίνεται απ’ όλους τους φορείς και θεωρήσαμε ότι σε αυτό πρέπει να συμβάλουμε και εμείς. Είστε πάντα στις προσευχές μας για το έργο που πραγματοποιείτε. Ο Θεός να σας δίνει φώτιση και δύναμη στο έργο σας», τόνισε, ο Θεοφιλέστατος.

Από την πλευρά του ο Αστυνομικός Διευθυντής ευχαρίστησε την Ορθόδοξη Εκκλησία της Αλβανίας για την κίνηση αυτή, καθώς όπως τόνισε «υπάρχουν ομάδες ανθρώπων που το έχουν περισσότερο ανάγκη αυτή τη στιγμή. Η κίνηση αυτή δείχνει, όμως, ό,τι η Εκκλησία μεριμνά για όλους».

https://www.orthodoxianewsagency.gr/

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon