Αιφνίδια επίσκεψη του Υφυπουργού Άμυνας στα ελληνοαλβανικά σύνορα για επιτήρηση της ασφάλειας

Δημοσιεύθηκε: 09/05/2020 01:22 Τελευταία Ενημέρωση: 09/05/2020 01:22 Από: Tachydromos

Χωρίς να έχει προηγηθεί καμία ανακοίνωση και χωρίς καμία δημοσιότητα ολοκληρώθηκε η διήμερη περιοδεία στα ελληνοαλβανικά σύνορα του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή. Κάτι ανάλογο είχε γίνει και πριν από μερικούς μήνες όταν και πάλι ο Υφυπουργός περιόδευσε σε όλη τη συνοριογραμμή. Η επίσκεψη του κ. Στεφανή έγινε γνωστή μετά την ολοκλήρωσή της με μία λιτή ανακοίνωση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Σύμφωνα με αυτή ο Υφυπουργός επισκέφθηκε όλη «την περιοχή ευθύνης της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας, στην Ήπειρο, προκειμένου να ελέγξει τα μέσα και τις διαδικασίες επιτήρησης και ασφαλείας των συνόρων».

Ο κύκλος των επισκέψεών του ξεκίνησε από το Επιτηρητικό Φυλάκιο του Μολυβδοσκεπάσου και ακολούθησαν οι επισκέψεις στα Φυλάκια της Κακαβιάς, του Μαυροματίου και του Κάτω Αετού.

Επιπρόσθετα, βρέθηκε σε Τελωνεία, Συνοριακούς Σταθμούς, καθώς και Υπηρεσίες του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής (ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.) της περιοχής.

Ο Υφυπουργός συμμετείχε και σε πλεύση επιτήρησης των συνόρων με πλωτό σκάφος του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. Κατά τη διάρκεια της πλεύσης πραγματοποιήθηκε και περίπλους στις Διαπόντιες νήσους.

Epiruspost.gr

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon