Δυρράχιο: Κατασχέθηκε στο λιμάνι σακί με 500χιλιάδες ευρώ- από το Μπάρι

Δημοσιεύθηκε: 13/06/2020 22:42 Τελευταία Ενημέρωση: 13/06/2020 22:42 Από: Tachydromos

498.850 χιλιάδες ευρώ κατασχέθηκαν στο λιμάνι του Δυρραχίου, στην Αλβανία, σε ένα φορτηγό που ήρθε με πλοίο από το Μπάρι της Ιταλίας.

Στον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι υπήρχε μια πλαστική σακούλα στο σασί του φορτηγού με αριθμό πινακίδας TR 2046 U. Το φορτηγό ανήκει στην εταιρεία «JA-ADA shpk», οι εργασίες της οποίας βρίσκονται υπό αναστολή.

Όπως διαπιστώθηκε από τα στοιχεία του οχήματος, το φορτηγό είχε φορτωθεί πριν από 4 ημέρες σε πλοίο από το ίδιο λιμάνι με προορισμό το Μπάρι της Ιταλίας.

Μέχρι στιγμής, έχουν μετρηθεί πάνω από 1,8 εκατομμύρια ευρώ, αλλά η καταμέτρηση συνεχίζεται. Τα κατασχεθέντα ευρώ ήταν σε ονομαστικές αξίες 500, 200 και 100 Ευρώ.

Το φορτηγό έκανε συχνά μεταφορές στη γραμμή Δυρράχιο- Μπάρι και Μπάρι – Δυρράχιο μεταφέροντας από την Ιταλία στην Αλβανία πρώτες ύλες για επεξεργασία που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή υποδημάτων.

Ο σάκος με τα χρήματα εντοπίστηκαν από σαρωτή στις μία και μισή μετά τα μεσάνυχτα. Οι αλβανικές αρχές ερευνούν για τον προορισμό των χρημάτων, τον κάτοχό τους και την προέλευσή τους.

Οι έρευνες γίνονται από τον τομέα του τμήματος κατά των Σοβαρών Εγκλημάτων, όπως αναφέρει η Shqiptarja.com

Echedoros-a.gr

Dosja.al

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon