Συνωστισμός χωρίς καμία προφύλαξη σε προξενείο της Αλβανίας για… ένα διαβατήριο - VIDEO

Δημοσιεύθηκε: 23/07/2020 09:32 Τελευταία Ενημέρωση: 24/07/2020 12:58 Από: Tachydromos

Δεκάδες άνθρωποι έχουν συγκεντρώθηκαν -χωρίς αποστάσεις και μέτρα που προστασίας για τον κορωνοϊό- έξω από το Αλβανικό προξενείο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, για να παραλάβουν το διαβατήριό τους.

Οι ενδιαφερόμενοι -οι οποίοι είχαν καταθέσει προ ημερών τα απαραίτητα δικαιολογητικά- ενημερώθηκαν ότι θα μπορούν να παραλαμβάνουν το διαβατήριο τους από τη μία μετά το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα.

Η διαδικασία παραλαβής των διαβατηρίων για τους Αλβανούς υπηκόους έχει ξεκινήσει από τη Δευτέρα με αλφαβητική σειρά. Σήμερα εξυπηρετούνται τα άτομα των οποίων το επίθετο αρχίζει από Κ έως Ξ.

Η Άνιζα περιμένει ήδη δύο ώρες για να παραλάβει το διαβατήριό της. Μάλιστα όπως αναφέρει, απελπισμένη από τη μεγάλη καθυστέρηση, δεν κατανοεί τον λόγο που αργεί τόσο η διαδικασία. Πριν από 3 εβδομάδες, όταν πήγε στο προξενείο για να καταθέσει τα χαρτιά της, η καθυστέρηση -όπως λέει στο GRTimes– ήταν εξίσου η ίδια με τους αρμόδιους να επικαλούνται διακοπή στο internet.

Σήμερα από τη 1 μμ έως τις 2.30 μμ, όπως λέει η Άνιζα, είχαν εξυπηρετηθεί μόνο επτά άτομα και ο αριθμός των ανθρώπων που συνωστίζονται διαρκώς αυξάνεται.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες σειρά προτεραιότητας δεν υπάρχει. Η διαδικασία παραλαβής γίνεται με αλφαβητική σειρά, γεγονός που προκαλεί εντάσεις για όσους περιμένουν εδώ και δύο ώρες για να παραλάβουν το διαβατήριο.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του GRTimes από το αλβανικό προξενείο που βρίσκεται στο εμπορικό Κέντρο «Πλατεία»:

www.real.gr/

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon