Ο ΡΑΜΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δημοσιεύθηκε: 24/08/2020 13:31 Τελευταία Ενημέρωση: 25/08/2020 10:30 Από: Tachydromos

Καταγγέλει με στοιχεία ο Μπερίσα -

Πιστεύω να θυμάστε φίλοι ότι στις αρχές του περασμένου Απριλίου, ο άξεστος αρχιεπιδημιολόγος από το Σουρέλι (χωριό στις παρυφές του όρους Ντάιτι, όπου είναι κτισμένη η έπαυλη του Ράμα) στη προσπάθειά του να αυτοανακηρυχθεί «ο καλύτερος» επτίθενται με γεωγραφικό άτλαντα υπόψη του κατά σειρά τις χώρες της Ευρώπης, μεταξύ τους και την Ελλάδα για κακή διαχείριση της Πανδημίας, πιστεύοντας ότι υβρίζοντας τους άλλους, παραμένει ο ίδιος ο καλύτερος.

Σήμερα όμως, 6 μήνες μετά την εμφάνιση της Πανδημίας, παρ’ όλη τη νόθευση και παραποίηση των αριθμών της πανδημίας από τον ίδιον μέσω των περιορισμών και ακραίου συγκεντρωτισμού των τεστ, των πολλών εκτός νοσοκομειακών θαλάμων θανάτων, αλλά και νοσοκομειακών εξαιτίας του Covid-19 θανάτων που εξαιρέθηκαν ως τέτοιοι για πολιτικές σκοπιμότητες, άρα, στηριζόμενοι μόνο στα επίσημα στοιχεία που κοινοποιεί κάθε μέρα το Ëorldmeter Coronavirus προκύπτει ότι:

Η Ελλάδα με πληθυσμό άνω των 10 εκατομμυρίων κατοίκων, άρα 3,6 φορές μεγαλύτερο από την Αλβανία, είχε ως τις 21 Αυγούστου συνολικά 238 θανάτους και 8 138 κρούσματα κοροναϊού, εκ των οποίων 204 νέα κρούσματα.

Η Αλβανία ως την ημερομηνία αυτή είχε συνολικά 240 θανάτους και 8 119 κρούσματα κοροναϊού και είχε 152 νέα κρούσματα.

Από τη στατιστική ανάλυση κρουσμάτων κοροναϊού επί 1 εκατομμυρίου κατοίκων, ως τις 22 Αυγούστου για τις δύο χώρες προκύπτουν τα εξής στοιχεία:

1-Η Ελλάδα εμφανίζει 781 κρούσματα κοροναϊού επί 1 εκατομμυρίου κατοίκων έναντι 2 822 επί 1 εκατομμυρίου κατοίκων της Αλβανίας είτε 4 φορές περισσότερα από την Ελλάδα.

2-Η Ελλάδα έκανε 79 381 τεστ επί 1 εκατομμυρίου κατοίκων, έναντι 17 390 τεστ επί 1 εκατομμυρίου κατοίκων που έκανε η Αλβανία. Άρα, η Ελλάδα έκανε 4,56 φορές περισσότερα τεστ από την Αλβανία επί 1 εκατομμυρίου κατοίκων κι έχει 4 φορές λιγότερα κρούσματα επί 1 εκατομμυρίου κατοίκων από την Αλβανία.

Είναι ευνόητο πως στην περίπτωση που η Αλβανία θα είχε κάνει τον αριθμό των τεστ που έκανε η Ελλάδα, ο αριθμός των κρουσμάτων στην Αλβανία, δεν θα ήταν 4, αλλά 6-8 φορές μεγαλύτερος από την Ελλάδα.

3-Η Ελλάδα εμφανίζει 23 θανάτους επί 1 εκατομμυρίου κατοίκων, ενώ η Αλβανία 83 θανάτους επί 1 εκατομμυρίου κατοίκων. Άρα στην Ελλάδα ο αριθμός θανάτων εξαιτίας του κοροναϊού είναι περίπου τέσσερις φορές χαμηλότερος από την Αλβανία.

Οι συνθήκες διάδοσης του ιού, λαμβάνοντας υπόψη τον υψηλότερο βαθμό αστικοποίησης της Ελλάδος, ήταν πολύ πιο ευνοϊκές στην Ελλάδα απ’ ότι στην Αλβανία, αλλά η Ελλάδα παρουσιάζει αυτά τα αποτελέσματα γιατί:

1-Η Ελλάδα προέβη σε τεστ ευρείας εμβέλειας, δηλαδή έκανε επιδημιολογική έρευνα κι όχι ψεύτικη και κάλπικη όπως ο Ράμα, διότι στην Ελλάδα την επιδημιολογική έρευνα την διεκπεραίωναν οι ειδήμονες κι όχι ο πρωθυπουργός, όπως συνέβαινε στην Αλβανία.

2-Η Ελλάδα ήταν έτοιμη και είχε εγκαίρως στη διάθεσή της τα υγειονομικά υλικά προστασίας για τους εργαζόμενους της υγείας και τις μάσκες για τον πληθυσμό. Γι αυτό το λόγο, στην Ελλάδα τα μεγάλα νοσοκομεία δεν μετατράπηκαν σε βιολογικές βόμβες, όπως συνέβη στην Αλβανία με το QSUT (Πανεπιστημιακό Νοσοκομειακό Κέντρο των Τιράνων. Η Ελληνική Κυβέρνηση δεν εκμεταλλεύτηκε την Πανδημία για να κάνει απόκρυφες δημοπρασίες κλοπών εκατομμυρίων λεκ εις βάρος των ασθενών, όπως έκανε ο Κλέπτης Εντβίν και η Υπουργός Υγείας.

3-Η Ελλάδα έχει μια Υπηρεσία Έκτακτων Επεισοδίων αληθινή κι όχι ένα άλο-άλο παρακεταμόλη και πολιτικοποιημένη, που μεταφέρει στο νοσοκομείο με πολιτική διαταγή όσους τους υποδεικνύουν. Εκτός των άλλων, η Ελλάδα συμπερίλαβε στη μάχη του κοροναϊού επιτυχώς τον οικογενειακό ιατρό.

Φίλοι μου, εγώ γνωρίζω καλά, ότι η συγγνώμη για το Ράμα δεν υπάρχει, αλλά οδηγήθηκα σ’ αυτή την ανάλυση για να παρουσιάσω με τη συγκριτική μέθοδο τις σοβαρές συνέπειες που προκαλούν στην Αλβανία η κακή διαχείριση της Πανδημίας κοροναϊού εκ μέρους του Κλέπτη Εντβίν και της Υπουργού Υγείας.

Σύμφωνα με το: SYRI.net

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon