Έκτακτα μέτρα και στην Αλβανία μετά τα τρομοκρατικά κτυπήματα στην Ευρώπη

Δημοσιεύθηκε: 03/11/2020 13:14 Τελευταία Ενημέρωση: 03/11/2020 13:14 Από: Tachydromos

Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία της Αστυνομίας του Κράτους της Αλβανίας ανακοίνωσε ότι προέβη από σήμερα το πρωί σε έκτακτα μέτρα και αύξηση φρούρησης σε ειδικούς χώρους, μετά τα τρομοκρατικά κτυπήματα στη Γαλλία και την Αυστρία, ειδικά, σύμφωνα με τα ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα και έως του τέλους του έτους, με σημείο αναφοράς τους εορτασμούς των εθνικών επετείων της Αλβανίας αλλά και των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους θα ισχύουν τα έκτακτα μέτρα φρούρησης.

Υπό το ειδικό καθεστώς και την ύψιστη περιφρούρηση των δυνάμεων ασφαλείας έχουν τεθεί οι ξένες διπλωματικές αντιπροσωπείες ενώ πράκτορες της αστυνομίας θα έχουν διακριτική αλλά έντονη παρουσία σε σημεία συναθροίσεων. Τα μέτρα ισχύουν επίσης για τα λιμάνια και το διεθνές αεροδρόμιο Τιράνων.

Από διαρροές στον τύπο γίνεται γνωστό ότι οι Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία διαθέτει πληροφορίες ότι το τελευταίο διάστημα στην Αλβανία έχουν εισέλθει 30 άτομα για τα οποία υπάρχουν ενδείξεις ότι διακατέχονται από ακραίες αντιλήψεις ή μετέχουν σε ομάδες εξτρεμιστικής δράσης.

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon