Η Αμερικανίδα πρέσβειρα «κόβει» υποψήφιο βουλευτή από τη λίστα του Ράμα

Δημοσιεύθηκε: 09/02/2021 07:13 Τελευταία Ενημέρωση: 09/02/2021 07:13 Από: Tachydromos

Η Αμερικανίδα πρέσβειρα στην Αλβανία, Γιούρι Κίμ, ζήτησε με μήνυμά της να μην γίνει αποδεχτή η υποψηφιότητα του Τομ Ντόσι στις εκλογές της 25ης Απριλίου, με το ψηφοδέλτιο του Σοσιαλιστικού Κόμματος (SP).

Μετά τη διακοίνωση της Αμερικανίδας πρέσβειρας, η αξιωματούχος του Σοσιαλιστικού Κινήματος για Ενσωμάτωση (SMI), Ελώνα Γκούρι επεσήμανε την έκκληση των διεθνών συνεργατών της Αλβανίας για καθαρές λίστες χωρίς εγκληματίες και λαθρεμπόρους για τις εκλογές της 25ης Απριλίου.

Κατηγόρησε, μάλιστα, το Σοσιαλιστικό Κόμμα στο οποίο ηγείται ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα, για την είσοδο στο Κοινοβούλιο τέτοιων στοιχείων, τονίζοντας ότι το SMI έχει μια διαφορετική φιλοσοφία, να εκπροσωπεί τους πολίτες με νέες και καθαρές προσωπικότητες.

«Οι ΗΠΑ και όλοι οι διεθνείς συνεργάτες μας αναζητούν μια λίστα καθαρών υποψηφίων από την «Αναγέννηση» (του κυβερνητικού συνασπισμού).

»Γεμίζει το αλβανικό κοινοβούλιο και οι δήμοι της χώρας με εγκληματίες και λαθρεμπόρους, αμαυρώνοντας τη δημοκρατία και αφήνει τη μαφία να ελέγχει τη ζωή των απλών Αλβανών.

»Οι Αλβανοί αξίζουν περισσότερο από αυτό, αξίζει να εκπροσωπούνται από άτομα με ακεραιότητα και υψηλές ανθρώπινες αξίες.

»Το SMI έχει ως φιλοσοφία της την εκπροσώπηση μέσω νέων, άψογων μορφών που δεν τίθενται στην υπηρεσία της μαφίας, αλλά επαγγελματιών και ατόμων με υψηλή ακεραιότητα, με τη μεγάλη επιθυμία να αλλάξουν την Αλβανία και να χρησιμεύσουν καλύτερα ως αληθινή φωνή των Αλβανών», δήλωσε η Ελώνα Γκούρι μέλος του Σοσιαλιστικού Κινήματος του Δυρραχίου.

Sot/echedoros-a.gr

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon