Τα πολιτικά κόμματα να επικεντρωθούν στα προγράμματα και τις μεταρρυθμίσεις, ζήτησε ο Soreca

Δημοσιεύθηκε: 06/04/2021 19:48 Τελευταία Ενημέρωση: 06/04/2021 19:48 Από: Tachydromos

Ο Πρέσβης της ΕΕ στην Αλβανία Luigi Soreca υποστήριξε το πρόσκληση του Επικεφαλής Επιτρόπου της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής (CEC) Ilirjan Celibashi ώστε τα πολιτικά κόμματα να διεξάγουν μια ειρηνική εκστρατεία και να επιτρέψουν στους πολίτες να επιλέξουν ποιον θέλουν.

Μέσω ανάρτησης του στο Twitter, ο Soreca τονίζει ότι τα πολιτικά κόμματα της χώρας και οι υποψήφιοι πρέπει να επικεντρωθούν στα αντίστοιχα πολιτικά τους προγράμματα και στις μεταρρυθμίσεις που στοχεύουν.

«Συμφωνούμε με τον επικεφαλής Επίτροπο Ilirjan Celibashi. Τα πολιτικά κόμματα και οι υποψήφιοι πρέπει τώρα να επικεντρωθούν στις αντίστοιχες πολιτικές ατζέντες τους και στις μεταρρυθμίσεις που σκοπεύουν να παρουσιάσουν για να βελτιώσουν τη ζωή όλων των πολιτών της Αλβανίας. Έχουμε εμπιστοσύνη σε όλους τους σχετικούς και πολιτικούς θεσμούς της Αλβανίας.

Οι υποψήφιοι πρέπει να ενεργούν σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και με τις αποφάσεις της CEC», έγραψε ο Soreca.Η Εκλογική Επιτροπή την προηγούμενη ημέρα αποδέχτηκε το αίτημα του Σοσιαλιστικού Κόμματος να ψηφίσουν οι πολίτες με αριθμούς στις εκλογές της 25ης Απριλίου.

Ο Celibashi είπε χτες ότι το ψηφοδέλτιο είναι έγκυρο ακόμη και αν ο ψηφοφόρος επιλέξει μόνο υποψήφιο, παρόλο που δεν έχει επιλέξει το πολιτικό κόμμα και τον συνασπισμό./ibna

Πηγή: ibna.gr

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon