Εμείς δεν είμαστε της Νέμεσις, είμαστε του Ελληνισμού!

Δημοσιεύθηκε: 16/04/2021 16:17 Τελευταία Ενημέρωση: 19/04/2021 07:30 Από: Tachydromos

Του Δημοσθένη Zούλη, μέλος Γ.Σ. ΔEEEM.OMONOIA

Στην βαρβαρότητα δεν απαντάς με βαρβαρότητα, γιατί τότε δεν λέγεσαι άνθρωπος αλλά απάνθρωπος. Εμείς οί Έλληνες ανήκουμε στην ανθρωπότητα και προσφέρουμε σ'αυτήν όπως κάνουμε αιώνες τώρα.

Όταν χάνεις κάτι που σου ανήκει γιατί ο εχθρός ήταν πιό ισχυρός, δεν σημαίνει απαραίτητα οτι ηττήθηκες γιατί, όσα χρόνια και αν περάσουν εμείς κάνουμε αντίσταση ώστε με την στρατηγική του "αδύναμου" να νικήσεις τον ισχυρό, αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση όταν έχεις απέναντι σου την δύναμη της εξουσίας και όλους όσους συμβιβάζονται με αυτήν. Όταν βλέπεις ότι ο εχθρός έχει χτίσει σαν μανιτάρια άσπρα βέλη που εξέλθουν προς το ουρανό σαν ουρανοξύστες και εσύ πας να το ενισχύσεις, ε τότε είσαι άξιος της μοίρας σου. Εμάς αυτό που μας προβληματίζει είναι ο ραγιαδισμός των "δικών μας", όλα τα υπόλοιπα από την στιγμή που εμείς σκεφτόμαστε και πράττουμε εθνικά για το παρόν και το μέλλον, τότε είναι που τους δελεάζουν και στο βωμό του προσωπικού όφελος αρχίζουν και βρίζουν χωρίς να έχουν κάποιο επίπεδο για να φτάσουμε να καταλήξουμε σήμερα να εξουσιάζουν τον τόπο μας άτομα εντελώς άσχετοι και να μας πούνε και τη να κάνουμε. Ευτυχώς που ο κόσμος έχει καταλάβει την υποκρισία τους και δεν θα υποδουλωθεί για άλλη μια φορά στο νεο-οθωμανικό όραμα του Ερντογάν που εκφράζεται μέσα από την πολιτική Ράμα.

Για να καταφέρουν να υποτάξουν με ύπουλο τρόπο την μειονότητα προβαίνουν σε όμορφα λόγια αγάπης και σεβασμού, ότι θα βρίσκονται κοντά στα προβλήματα τους, που για τους ίδιους εμφανίστηκαν τώρα και δεν αναγνωρίζουν τις ευθύνες των υπεύθυνων της ίδιας κλίκας που είναι τσιράκια τους.

Εμείς δεν νοσταλγούμε καθεστώτα και πολιτικές παρελθόντος, εμείς έχουμε ένα όραμα, να ζούμε ελεύθεροι και να μην καταπατούνται τα ανθρώπινα δικαιώματα των ανθρώπων που ζουν εκεί.

Να αναπτύξουμε την γλώσσα μας, τον πολιτισμό μας και την ελληνορθόδοξη παράδοση μας.

Εμείς ακόμα και στην πολιτική βαρβαρότητα και συμπεριφορά τους θα παραμείνουμε άνθρωποι, εμείς δεν ήμαστε του Νέμεσις, εμείς έχουμε Πίστη και Όραμα στις πανανθρώπινες αξίες του Ελληνισμού.

Ο βάρβαρος δεν φοβίζεται από την βαρβαρότητα, φοβίζεται και νικιέται από την αποτελεσματικότητα του αγώνα γιατί απλούστατα ποτέ ο Έλληνας δεν συμβιβάστηκε με την βαρβαρότητα ούτε τώρα θα μας κάνουν συνένοχους στα σχέδια τους. Εμείς δεν θα τους επιτρέψουμε να καταστρέψουν τον τόπο μας και ευτυχώς σ'αυτήν την προσπάθεια έχουμε συμπαραστάτες και πολλούς συμπολίτες που βλέπουν τον πρωθυπουργό της χώρας τους τον Ράμα να καταστρέφει το κοινό ευρωπαϊκό τους μέλλον. Στο δίλημμα Ερντογάν η Ευρώπη που είναι το διακύβευμα των εκλογών της 25ης Απριλίου 2021, οι πλειοψηφία θα επιλέξουν Ευρώπη και μέσο Ευρωπαϊκής Ένωσης θα βελτιωθούν πολλά πράγματα μέσα στο σύνταγμα της χώρας και είναι απορίας άξιον γιατί θέλουν "δική μας" να δώσουν μια κατεύθυνση λάθος που ούτε οί ίδιοι θέλω να πιστέψω ότι κατά βάθος τους εκφράζει. Αν ακόμα αισθάνονται ότι είναι εγκλωβισμένοι σε λάθος επιλογές, εμείς ήμαστε εδώ για να τους βοηθήσουμε. Άρα, το πρόβλημα είναι δικό τους και όχι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ - ΚΕΑΔ, εμείς ήμαστε στην σωστή κατεύθυνση και πλευρά.

Το λάθος σας είναι η Σταλινικοί, Χοτζικοί μέθοδοι. Άρα, εσείς έχετε το πρόβλημα, γιατί βλέπετε ότι επαναλαμβάνεται ένα νέο 1990, όπως κατέρρευσε το άγαλμα του ομοϊδεάτη σας, τώρα θα καταρρεύσει και η πολιτική του, που επανήλθε στο χώρο μας με την δική σας συμμετοχή και υπευθυνότητα, βέβαια με το αζημίωτο φυσικά. Ο χώρος αυτός, η Βόρειος Ήπειρος είναι ένα από τα πιο σημαντικά ιστορικά σημεία του Ελληνισμού, και αν κοιτάξει κάποιος τις πράξεις σας, θα καταλάβει ότι δεν έχετε καμία σχέση με την ιστορία του τόπου και των ανθρώπων που πρόσφεραν γι'αυτήν. Και ξέρετε γιατί μας απειλείται κύριοι της εξουσίας εκεί με τα αποβράσματα και άτομα τού Κοινού Ποινικού Κώδικα, γιατί έχουμε Ευρωπαϊκό πνεύμα, πορευόμαστε με την ανθρωπιά μας και τις πανανθρώπινες αξίες της οικουμενικότητας του Ελληνισμού. Αυτό σας κάνει ποιό επικίνδυνους και απρόβλεπτους όπως η τελευταία προσπάθεια τού θηρίου πρίν το πνιγμό. Ήμαστε λίγοι, δυνατοί και συντονισμένοι στο πρέπον. Αυτό έχει θορυβήσει τον αφεντικό σας και θέλετε μέσο απειλών, εκβιασμών να τού αποδείξετε ότι ελέγχεται την κατάσταση.

Ο αγώνας μας δεν έχει καμία σχέση με την υποκρισία σας, εμείς γινόμαστε ωφέλιμη και για το σύνολο τις υγιούς δημοκρατικής κοινωνίας της χώρας σε αντίθεση με 'σάς που υποστηρίζετε και συμπορεφθήκατε με έναν δικτάτορα τον Ράμα. Από την στιγμή πού είναι δικτάτορας με τούς δικούς του, τί άλλο πρέπει να σου κάνει για να λες ότι είναι βάρβαρος. Εσείς κάθεστε, τρώτε και πίνετε ακόμα και να σας ειρωνεύεται κατάμουτρα για την γλώσσα και τούς γηγενούς κατοίκους της περιοχής, εμείς θα συνεχίσουμε την αντίσταση όπως αντιμετωπίσαμε τους εχθρούς ανά τούς αιώνες, τον φασισμό και το ναζισμό και πρόσφατα το κομμουνισμό.

Εμείς όλες αυτές οι εκδοχές της βαρβαρότητας τις βλέπουμε εχθρικά και όχι να τις βοηθούμε υποτίθεται να βρούμε συμβιβαστικές λύσεις.

Γιατί δεν υπάρχει ποτές συμβιβασμός με την βαρβαρότητα.

Η βαρβαρότητα θέλει πάντα περισσότερα και θέλει πάντα την κακοποίηση και την τρομοκράτηση του λαού.

Γι' αυτό ως εδώ και μη παρέκει.

Μαζέψτε τα αμολημένα κοπρόσκυλά σας

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon