Φάντασμα η Χρυσή Αυγή στην Επιτροπή Καθαίρεσης του Προέδρου της Δημοκρατίας της Αλβανίας

Δημοσιεύθηκε: 14/05/2021 14:56 Τελευταία Ενημέρωση: 17/05/2021 08:23 Από: Tachydromos

Στην Ελλάδα μάλλον θεωρείται λήξαν η ιστορία της Χρυσής Αυγής. Όχι όμως και στην Αλβανία. Εδώ μάλλον το φάντασμα του ρατσιστικού αυτού μορφώματος δεδομένου ότι βολεύει τη συντήρηση του πιγκ-πογκ, συνεχίζει να στοιχειώνει.

Και μάλιστα όχι στις παρυφές του δημοσίου λόγου ή το χώρο της παρακρατικής δράσης ακραίων εθνικιστών. Στην καρδιά του πολιτεύματος.

Συγκεκριμένα στην Ειδική Ανακριτική Επιτροπή περί του Προέδρου της Δημοκρατίας της Αλβανίας κ. Ιλίρ Μέτα, που σκοπό λειτουργία έχει την έκδοση πορίσματος για την καθαίρεση του απ’ το ανώτερο πολιτειακό αξίωμα, σήμερα αιτήθηκαν την φυσική παρουσία του Προϊσταμένου της Κρατικής Υπηρεσίας Πληροφοριών καθώς και του Γενικού Διευθυντή της Αστυνομίας του Κράτους.

Προ ημερών ο ΑντιΠρόεδρος της εν λόγω Επιτροπής που τυπικά ανήκει στην αντιπολίτευση που χάλκευσε ο Ράμα μετά την παραίτηση των βουλευτών της θεσμικής αντιπολίτευσης, είχε προτείνει και στη συνέχεια εγκρίθηκε ώστε να ζητηθούνε εκθέσεις από Μυστικές Υπηρεσίες, Αστυνομία και Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, περί της δραστηριότητας του Προέδρου της Δημοκρατίας προ των εκλογών.

Οι εκθέσεις αυτές μάλλον πρέπει να συζητήθηκαν σήμερα στην Επιτροπή. Πλην όμως τα μέλη τους προσανατολίζονται και στην κλήτευση των ανωτέρω στην Επιτροπή για εμπιστευτική συζήτηση.

Το «καλά πληροφορημένο» τηλεοπτικό κανάλι top channel, ωστόσο στο μεσημβρινό του δελτίο ειδήσεων ανέφερε εμπιστευτική πηγή σύμφωνα με την οποία η Κρατική Υπηρεσία Πληροφοριών είχε θεσμικά προειδοποιήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αποφύγει προεκλογικά συνάντηση του με δύο πρόσωπα τα οποία λέει το ρεπορτάζ έχουν σχέση με την Χρυσή Αυγή!!!

Εάν αυτές οι συναντήσεις έγιναν παρά την απαγορευτική προειδοποίηση έγιναν ή όχι εφόσον κάτι τέτοιο το γνωρίζει η ΚΥΠ είναι που θέλει να πληροφορηθεί σε κλίμα εχεμύθειας η Προανακριτική Επιτροπή για καθ Υπέρβαση των Συνταγματικών Αρμοδιοτήτων Δραστηριοτήτων του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon