Κοσοβάρα βουλευτής: ευτυχισμένη σαν η Χατίντζε του Προφήτη

Δημοσιεύθηκε: 02/06/2021 10:05 Τελευταία Ενημέρωση: 02/06/2021 10:05 Από: Tachydromos

Ηθοποιός και πολιτικός σε χώρα της Ευρωπαϊκής ηπείρου και παρόλα αυτά πρότυπο της η συζυγική σχέση του Προφήτη Μωάμεθ με την πρώτη του σύζυγο Χατίντζε!!! Εάν ισχύει γενικά ότι με τους κανόνες που θέσπισε το Ισλάμ υπήρξε ουσιαστική οπισθοδρόμηση στη θέση της γυναίκας στην κοινωνία κι επίσης ουσιαστική χαλάρωση του θεσμού του γάμου, ειδικά οι σχέσεις του με τη Χατίντζε επισημαίνουν οι ιστορικοί και βιογράφοι ότι είναι αιτία που ερμηνεύει πολλά άλλα σημεία της πορείας και της ζωής του. Ειδικά δε την τελευταία γυναίκα που υπήρξε στη ζωή του και ήταν μικρό παιδί.

Παρόλα αυτά η κα. Αντριάνα Ματόσι, βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος «Αυτοδιάθεση» (VV) στο Κόσσοβο δεν βρήκε άλλο επιχείρημα να επικαλεστεί για την τελευταία της σχέση με κατά 20 χρόνια μικρότερο ποδοσφαιριστή.

Δεν είναι τυχαίο εξ άλλου πως η απάντηση της σε κάποια παρατήρηση αλβανίδας που ζει στην Ιταλία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνει το γύρο των μέσων ενημέρωσης στον ευρύτερο αλβανόφωνο χώρο και όχι μόνο στην Αλβανία.

Η κα. Ματόσι, ηθοποιός, με βράβευση μάλιστα και σε εκδήλωση βαλκανικού φεστιβάλ στην Ελλάδα, 40 χρονών. Συζεί με τον Αφρικανό ποδοσφαιριστή Keith Owen Groenveld, περίπου 21 ετών. Αλβανίδα που την ακολουθεί στο Instagram της έγραψε ότι εντάξει προσωπικό ζήτημα αλλά θα μπορούσε να έχει σύντροφο λευκό και κάποιας συγκρίσιμης ηλικίας.

Και η κα. Ματόσι να της απαντά ότι ακολουθεί το πρότυπο του Προφήτη Μωάμεθ που η πρώτη του σύζυγος ήταν πολύ μεγαλύτερη του και παρόλα αυτά έζησαν ευτυχισμένοι…

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon