Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από τον Π.Α..Ο Φοινικαίων στον περιφερειάρχη Αττικής και στον δήμαρχο της Αθήνας

Δημοσιεύθηκε: 03/01/2022 10:22 Τελευταία Ενημέρωση: 03/01/2022 10:47 Από: Tachydromos

Δελτίο τύπου

Στη Περιφέρεια Αττικής βρέθηκαν τα παιδιά του Π.Α.Ο Φοινικαιων την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και έψαλλαν διαδικτυακά τα εθιμοτυπικά κάλαντα στον Περιφερειάρχη Αττικής κ.Γιώργο Πατούλη,στον δεύτερο όροφο στην αίθουσα συσκέψεων.

Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Αθλητικού Ομίλου Φοινικαίων κ.Μαρία Γιώτη ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για τη διαχρονική και ουσιαστική στήριξή του στους Βορειοηπειρώτες, δωρίζοντάς του συμβολικά και μία εικόνα.

Ο Περιφερειάρχης από την πλευρά του αφού ευχαρίστησε την Πρόεδρο του Π.Α.Ο Φοινικαιων και όλα τα παιδιά ευχήθηκε υγεία και δημιουργικότητα επισημαίνοντας:«Ως Περιφέρεια Αττικής θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους Έλληνες Βορειοηπειρώτες, τους οποίους θεωρούμε αδέρφια μας. Αυτή την στενή και εποικοδομητική σχέση που έχουμε θα τη δυναμώσουμε προκειμένου να συμβάλλουμε στην βελτίωση της καθημερινότητάς τους αλλά και στην επίλυση των όποιων προβλημάτων υπάρχουν. Θα είμαστε στο πλευρό σας».

Στην συνέχεια ο κύριος Πατουλης πρόσφερε σε όλα τα μέλη της αποστολής του Π.Α.Ο Φοινικαίων αναμνηστικά δώρα .

Η αποστολή μετέβη και στην πλατεία Κοτζιά,στο Δημαρχιακό Μέγαρο όπου έψαλλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Δήμαρχο Αθηναίων κ.Κώστα Μπακογιάννη.

Ο Δήμαρχος υποδέχτηκε εγκάρδια όλα τα παιδιά μικρούς και μεγάλους και αφού άκουσε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα μοίρασε αναμνηστικά δωράκια σε όλους. Επικεφαλής της αποστολής ήταν η πρόεδρος του Π.Α.Ο Φοινικαιων κ.Μαρία Γιώτη η οποία ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την εγκάρδια υποδοχή και στη συνέχεια χάρισε και εκείνη με τη σειρά της αναμνηστικά δωρα στον Δήμαρχο αλλά και ένα καλάθι με εδέσματα και προϊόντα του τόπου μας.

Το παρόν στις εκδηλώσεις έδωσαν και ο Γενικός Αρχηγός κ.Αλέξανδρος Πάντος, η συντονίστρια πολιτιστικών εκδηλώσεων κ.Αθηνά Τσιάκουλη,καθώς και οι υπεύθυνοι των παιδικών τμημάτων κ.Άλκης Γκιώνης και η κ.Μαρια Κυρολάρη…

Η διοίκηση του Π.Α.Ο Φοινικαιων ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη της αποστολής και όλα τα παιδιά που μετείχαν σε αυτή την εκδήλωση όπως και τους καλλιτέχνες που τα συνόδευαν υπό την καθοδήγηση του ταλαντούχου κ.Δημήτρη Μπαρη, την υπεύθυνη πολιτιστικών εκδηλώσεων του Συλλόγου Βαγκαλιωτών "Ο Άγιος Δονάτος" την κυρία Μαρίνα Καρκασίνα για την πολύτιμη βοήθειά της παραχωρώντας μας τις υπέροχες στολές τους καθώς και την κυρία Αμαλία Ρέτζιου επίσης για την υπέροχη στολή.

Υποστηρικτής και χορηγός των εκδηλώσεων για ακόμη μία φορά ήταν ο Ομιλος Capital group SA.

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon