Οι Βορειοηπειρώτες την έχουν λάβει την απόφαση: Δεν θα ψηφίσουν το μακρύ χέρι του Ερντογάν!

Δημοσιεύθηκε: 24/06/2017 21:53 Τελευταία Ενημέρωση: 24/06/2017 21:53 Από: Tachydromos

Οι βορειοηπειρώτες, σε κρίσιμες στιγμές παίρνουν πάντα τις σωστές αποφάσεις. Γνωρίζουν πολύ καλά η τετραετή κυβερνητική παρένθεση του, υπό απομάκρυνση πρωθυπουργού Έντι Ράμα, ήταν αρκετή να ενισχύσουν μέσα την πεποίθησή τους ότι, πίσω από κάθε ενέργεια και πράξη που επιβάρυνε την κοινωνική και οικονομική και εθνική θέση τους, που επιδείνωσε τις σχέσεις με τη μητέρα Πατρίδα, υπήρξε τουρκικός δάχτυλος.

Πάντα η Τουρκία επιβουλεύτηκε τα εθνικά συμφέροντά μας, της Ελλάδας και του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού ευρύτερα. Αλλά επί πρωθυπουργίας Έντι Ράμα, για πρώτη φορά τα σχέδια της βρήκαν και τον εκτελεστή τους, που ακούει στο όνομα Ράμα. Η ακύρωση της Συμφωνίας για την ΑΟΖ, η εφαρμογή της οποίας θα έφερνε τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό στο επίκεντρο των οικονομικών εξελίξεων έπληξε ιδιαίτερα τον τόπο τους και του στέρησε τη σίγουρη οικονομική ευημερία.

Οι βορειοηπειρώτες δεν ήταν και δεν είναι ποτέ ούτε αναίσθητοι κι ούτε απαθείς όταν πάνω από το Αιγαίο τα ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη έδιναν και δίνουν καθημερινές μάχες για να αναχαιτίσουν τα τουρκικά σμήνη που επιβουλεύονται την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο τουρκικός επεκτατισμός στα Βαλκάνια εκδηλώνεται καθημερινώς με διάφορες μορφές. Όπως είναι πια συνειδητοποιημένοι, ακόμα και εκείνοι οι λίγοι που δίσταζαν να το πιστέψουν, ότι ο σημερινός αλβανικός πρωθυπουργός Έντι Ράμα είναι το εργαλείο και το μακρύ χέρι του Ερντογάν για την αποσταθεροποίηση των Βαλκανίων.

Τις τελευταίες μέρες, ενώ το καράβι Ράμα βουλιάζει στα ρηχά, ο τούρκος πρωθυπουργός κινεί όλα τα νήματα να τον συγκρατήσει στην εξουσία. Κι ενώ η Ενωμένη Αλβανική Αντιπολίτευση έχει την άμεση αμερικανική υποστήριξη και την ανοικτή πια υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Έντι Ράμα ελπίζει μόνο στην υποστήριξη του μεγάλου αδερφού Ταγίπ Ερντογάν. Γι αυτό και δεν παραξενεύτηκε κανείς όταν τα κυβερνητικά ΜΜΕ προειδοποίησαν μέρες πριν και μετάδωσαν κι αναμετέδωσαν τη συνέντευξη του νέου τούρκου Σουλτάνου, ο οποίος, τελείως απροκάλυπτα έκανε έκκληση να υπερψηφιστεί το ΣΚ και ο Έντι Ράμα. Η έκκληση αυτή αποδεικνύει την κραυγή αγωνίας του Ράμα, αλλά είναι και ένδειξη της αγωνίας του ίδιου του Ερντογάν, ο οποίος χάνει στην Αλβανία ένα πολύτιμο εργαλείο υποστήριξης της πολιτικής επεκτατισμού της Τουρκίας στα Βαλκάνια.

Οι βορειοηπειρώτες, προσηλωμένοι στο δυτικοευρωπαϊκό όραμα, έλληνες κι ευρωπαίοι πολίτες πια, με σφραγίδα κι υπογραφή, κάτι περισσότερο από τους υπόλοιπους αλβανούς πολίτες, το έχουν πάρει πια απόφαση:

Δεν ψηφίζουν τον Έντι Ράμα, το μακρύ χέρι του Ερντογάν!

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon