Στην 26-η επέτειο της ίδρυσης του ΚΕΑΔ - Λαμπρή εκδήλωση στα Τίρανα

Δημοσιεύθηκε: 22/02/2018 12:34 Τελευταία Ενημέρωση: 22/02/2018 19:05 Από: Tachydromos

Η μεγάλη συμμετοχή στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση από την ίδρυση του ΚΕΑΔ, που έλαβε χώρα ψες στο κεντρικό ξενοδοχείο «ΤΙΡΑΝΑ» στην αλβανική πρωτεύουσα ήταν τρανή απόδειξη της απήχησης που το πρόγραμμα και οι ιδέες του κόμματος των Ελλήνων έχει στον πολιτικό κόσμο της Αλβανίας, αλλά και της κοινωνίας γενικότερα.

Στην εκδήλωση, που τους παρευρισκόμενους χαιρέτησε με σύντομη και περιεκτική ομιλία ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ και βουλευτής Βαγγέλης Ντούλες, πέρα από τα ηγετικά στελέχη και πολλούς οπαδούς του κόμματος, τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι όλων των πολιτικών κομμάτων της χώρας, της συγκυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, αλλά και των εθνικών μειονοτήτων κι άλλων οργανώσεων της κοινωνικής διαστρωμάτωσης της χώρας, της κοινωνίας των πολιτών και των εκπροσώπων των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Οι ιδέες και οι προτάσεις που διέπουν το Πρόγραμμα και το Καταστατικό του ΚΕΑΔ, στα πλαίσια των διαδικασιών ευρωπαϊκής ενσωμάτωσης της Αλβανίας, γίνονται όλο και πιο επίκαιρες, αφού έχουν στο επίκεντρό τους τον άνθρωπο και το σεβασμό των δικαιωμάτων του στα πλαίσιο ευνομούμενης ευρωπαϊκής κοινωνίας. Είναι αυτός ο λόγος που όλοι, οπαδοί και κοινωνικές ομάδες βλέπουν στο ΚΕΑΔ την πολιτική δύναμη, η οποία έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον, μια και οι οικουμενικές αξίες που διέπουν την εφαρμογή του προγράμματός του αγγίζουν κι ενδιαφέρουν τον αλβανό πολίτη, ο οποίος καθημερινώς αντιμετωπίζει την άγνοια και την περιφρόνηση του κράτους. Οι ομιλίες και οι παρεμβάσεις του πρόεδρου του ΚΕΑΔ, στην Αλβανική Βουλή, σχετίζονται πάντα με ζωτικά θέματα του αλβανού μέσου πολίτη και ιδίως του πολίτη που τείνει να μείνει στο περιθώριο των εξελίξεων.

Και η εκδήλωση για την 26η επέτειο της ίδρυσης του ΚΕΑΔ ήταν ένα ηχηρό μήνυμα ότι όποιος πολιτικός σχηματισμός πορεύεται με συνέπεια και με σωφροσύνη, δεν συρρικνώνεται, όπως προσδοκούν οι αντίπαλοί του, διότι έχει περιθώρια να αποκτά την υποστήριξη της κοινωνίας και των πολιτών.

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon