Η ίδρυση του ΚΕΑΔ, Ντούλες: Η πολιτική τάξη θα πρέπει να προσφέρει όραμα [ΒΙΝΤΕΟ]

Δημοσιεύθηκε: 28/02/2018 09:12 Τελευταία Ενημέρωση: 28/02/2018 09:12 Από: Tachydromos

Στα 26-χρονα της ίδρυσης του Κόμματος Ένωση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, ο πρόεδρός του, κ. Βαγγέλης Ντούλες επισήμανε ότι η χώρα βρίσκεται ενώπιον μεγάλων προκλήσεων. Γι αυτό κι απηύθυνε έκκληση για την συνεισφορά όλης της κοινωνίας, τονίζοντας ιδιαίτερα το ρόλο των πολιτικών δυνάμεων.

Ντούλες: Πάνω απ’ όλα απαιτείται όραμα κι αυτό το όραμα είναι πρόκληση για την πολιτική να το προσφέρει. Είναι η στιγμή ώστε όλοι μαζί, ως πολιτική τάξη, πέρα από κάθε διαφορά μας να ανταποκριθούμε στην πρόκληση, να ξαναεφεύρουμε την πολιτική, να εξοπλίσουμε την κοινωνία με όραμα.

Μολαταύτα ο Ντούλες δεν παρέλειψε χωρίς να αναφερθεί στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ντούλες: Μια και η φυσιογνωμία του ΚΕΑΔ μας εμπεριέχει την πιο ευαίσθητη πτυχή, εκείνη της ανθρώπινης διάστασης, η οποία παντού και πάντοτε, ακόμη και στις πιο εδραιωμένες δημοκρατίες, συνοδεύεται συχνά πυκνά με προκαταλήψεις και στερεότυπα, ακόμη και με παρεξηγήσεις.

Εκπρόσωποι του διπλωματικού σώματος, πολιτικοί και υποστηρικτές του ΚΕΑΔ συμμετείχαν στα 26-χρονα της ίδρυσής αυτής της πολιτικής δύναμης, εκτιμώντας συνάμα και την προσφορά του στις μεταρρυθμίσεις στην Αλβανία.

Oranews.tv

Μετάφραση tachydromos.org

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon