Στις 9 Ιουνίου η Συνδιάσκεψη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Δημοσιεύθηκε: 31/03/2018 19:49 Τελευταία Ενημέρωση: 02/04/2018 09:31 Από: Tachydromos

Το Γενικό Συμβούλιο ΟΜΟΝΟΙΑΣ που συνήλθε σήμερα στους Αγίους Σαράντα με συμμετοχή επαρκούς αριθμού εκ των μελών του με αποφάσεις του άνοιξε στην ουσία τις διαδικασίες για την διοργάνωση της Γενικής Συνδιάσκεψης της Οργάνωσης. Πρόκειται για απόφαση που προέκυψε κατόπιν προβληματισμού και υπεύθυνων τοποθετήσεων των στελεχών και απαντάει στην ουσία στην ανάγκη ώστε να γίνει μια προσπάθεια ακόμη για την πολιτική και οργανωτική επαναφορά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Όντως η δρομολόγηση διαδικασιών αρχιερεσιών στην Οργάνωση δύναται αποτελέσει αφορμή ευρύτερων διεργασιών που έχει ανάγκη ο φορέας εθνικού προβληματισμού και ανεξάρτητης πολιτικής έκφρασης του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.

Με βάση τις σημερινές αποφάσεις του Γενικού Συμβουλίου συγκροτήθηκε Επιτροπή Διοργάνωσης των Συνδιασκέψεων αποτελούμενη από 7 μέλη με Πρόεδρο τον κ. Δ. Μαλιούκη μέχρι τούδε Γεν. Γραμματέα ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Στην Επιτροπή που καθήκον έχει την οργάνωση κι επίβλεψη των διαδικασιών σύμφωνα με όσα προβλέπει το Καταστατικό μετέχουν αντιπρόσωποι απ όλα τα παραρτήματα της Οργάνωσης.

Το Γενικό Συμβούλιο ενέκρινε επίσης χρονοδιάγραμμα που δεσμεύει την Επιτροπή και συγκεκριμένα προβλέπει σύγκλιση Γενικής Συνδιάσκεψης στος 9 Ιουνίου ενώ θα πρέπει διεργασίες στις Τ.Ο. και Παραρτήματα να έχουν ολοκληρωθεί στις 15 Μάη.

Η Επιτροπή θα συνεδριάσει σύμφωνα με πληροφορίες αμέσως μετά το Πάσχα ώστε να καταρτίσει κανονισμό λειτουργίας, οδηγίες και κείμενα για την διευκόλυνση των μετεχόντων στο όλο εγχείρημα.

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon