Ευχαριστήρια Επιστολή Προέδρου ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ Βασίλη Κάγιου

Δημοσιεύθηκε: 21/06/2018 10:11 Τελευταία Ενημέρωση: 21/06/2018 10:11 Από: Tachydromos

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προέδρου ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ κ. Βασίλη Κάγιου

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, μέλη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ,

Με την ολοκλήρωση της 10ης Συνδιάσκεψης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και την εκλογή μου στη θέση του Προέδρου της Οργάνωσης, επιτρέψτε μου μαζί με τα θερμά ευχαριστήρια για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, να μοιραστώ μαζί σας λίγες σκέψεις.

Η Συνδιάσκεψη αυτή ας αποτελέσει αφορμή ώστε να πορευθούμε πιο ορθά στο δρόμο της οργανωμένης προσπάθειας στην ΟΜΟΝΟΙΑ, σύμφωνα με όσα το Καταστατικό και το Πολιτικό της Πρόγραμμα ορίζει. Ας προσπαθήσουμε ο καθένας να γίνουμε περισσότεροι στο μετερίζι αυτό. Προσωπικά δεσμεύομαι ότι αποφεύγοντας προσωπικές φιλοδοξίες και λάθος συμπεριφορές θα συμβάλω στο μέτρο του δυνατού ώστε καλύτερα να καλλιεργείται η συλλογικότητα στη λήψη αποφάσεων και το ενωτικό κλίμα σε όλα τα επίπεδα, ειδικά δε στα όργανα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ώστε να αποδίδει λειτουργικά ο κόπος και οι θυσίες του καθενός μας και ειδικά των απλών μελών στις τοπικές οργανώσεις.

Απ’ τη θέση μου και ερμηνεύοντας τα αισθήματα του καθενός Ομονίτη εκφράζω θερμά ευχαριστήρια για την Διοργανωτική Επιτροπή της Συνδιάσκεψης που όχι απλά υλοποίησε τόσο μεγάλη συνάθροιση αντιπροσώπων απ’ όλα τα Παραρτήματα αλλά συνέβαλε ώστε οι οργανωτικές δομές της Οργάνωσης να ενεργοποιηθούν σε όλη τη γεωγραφία που η ΟΜΟΝΟΙΑ αρθρώνεται.

Έχουμε πολύ έργο μπροστά μας. Η βασική μας πρόκληση είναι η αφύπνιση της συνείδησης των μελών της ΕΕΜ για να γίνουμε περισσότεροι στην υπόθεση που μας αφορά, αυτή για μεγαλύτερη πρακτική υλοποίηση των δίκαιων δικαιωμάτων που ιστορικά έχουμε διασφαλισμένα και που εγγυούνται και απ’ τις Ευρωπαϊκές διαδικασίες.

Και πάλι θερμό πατριωτικό χαιρετισμό στον καθένα και την καθεμία σας και θα έχουμε την ευκαιρία στο άμεσο μέλλον και σε όλη τη διάρκεια της θητείας να συναντηθούμε και να προβληματιστούμε από κοινού!

Καλή δύναμη και καλή συνέχεια του αγώνα!

Βασίλης Κάγιος

Πρόεδρος ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon