Συνεπείς στους στόχους…

Δημοσιεύθηκε: 20/08/2018 11:22 Τελευταία Ενημέρωση: 21/08/2018 11:55 Από: Tachydromos

Αγαπητοί συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,

Σε καιρούς δύσκολους, γενικής αδιαφορίας, και της πρόκλησης εγκατάλειψης των διαχρονικών αγώνων και στόχων μας, εδώ στα πάτρια εδάφη, η Δημοκρατική Ένωση Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας – ΟΜΟΝΟΙΑ, επαναλαμβάνει το προσκλητήριο. Αυτό: στο να επιμείνουμε στον αγώνα μας, που έχει ιστορικό υπόβαθρο τις θυσίες και το αίμα των προγόνων μας, αλλά και προοπτική δικαίωσης.

Παραμένουμε εδώ στις γραμμές τις ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το ξυπνητήρι συνειδήσεων και χαράκωμα για πολλούς, που αισθάνονται την ανάγκη να συμμετέχουν σε μια προσπάθεια ώστε και ζωντανή την παρακαταθήκη να κρατήσουμε, αλλά και να δώσουμε φωνή σε ελληνικές κοινότητες εκεί που ολοκληρωτικές νοοτροπίες προσπαθούν να πνίξουν στη λήθη.

Έχουμε τα απαραίτητα εφόδια που είναι βασικά η θέληση μας, το φιλότιμο των Ελλήνων, το δίκαιο των στόχων μας, οι νέοι μας, που με μεγαλύτερη αφοσίωση ανοίγουν προοπτικές. Έχουμε δίπλα, παρά τις δυσκολίες, την Ελλάδα, που έχει δικαίωμα και υποχρέωση να προστατεύει την Εθνική Ελληνική Μειονότητα. Κυρίως έχουμε την πείρα όλων αυτών των 28 σχεδόν ετών προσπάθειας και πολιτικής παρουσίας ως ΟΜΟΝΟΙΑ στον πυρήνα και την Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων – ΚΕΑΔ σαν συνέχεια στην κεντρική πολιτική σκηνή. Δεν είναι ζήτημα θέλησης, είναι υποχρέωση να σταθούμε όρθιοι. Να ανασυγκροτήσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ παντού και κυρίως εκεί που τα αρνητικά στερεότυπα επιμένουν να αρνούνται την ύπαρξη και την ιστορική παρουσία του Ελληνισμού......

Για περισσότερα διαβάστε παρακάτω

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon