Βουλιαράτες: Μετ’ εμποδίων φτάνουν εκατοντάδες άτομα για την κηδεία Κατσίφα

Δημοσιεύθηκε: 08/11/2018 10:34 Τελευταία Ενημέρωση: 08/11/2018 13:36 Από: Tachydromos

Οι αυξημένοι έλεγχοι στα ελληνοαλβανικά σύνορα έχουν προκαλέσει την αντίδραση των Ελλήνων καθώς οι αλβανικές αρχές στον Μεθοριακό Σταθμό της Κακαβιάς απαγορεύουν την είσοδο στη χώρα ατόμων με διάφορες προφάσεις

Σε φορτισμένο κλίμα και με αυξημένα μέτρα ασφαλείας θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στις 2 το μεσημέρι στους Βουλιαράτες.

Από το πρωί της Πέμπτης δεκάδες Έλληνες περνούν τα σύνορα για να φτάσουν μέχρι το χωριό του άτυχου 35χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες πάνω από 2.000 άτομα αναμένεται να περάσουν στην Αλβανία για να συμπαρασταθούν στην οικογένεια και να πουν το τελευταίο αντίο στον 35χρονο.

Οι αυξημένοι έλεγχοι στα ελληνοαλβανικά σύνορα έχουν προκαλέσει την αντίδραση των Ελλήνων καθώς οι αλβανικές αρχές στον Μεθοριακό Σταθμό της Κακαβιάς απαγορεύουν την είσοδο στη χώρα ατόμων με διάφορες προφάσεις.

Σύμφωνα με καταγγελίες δεν επιτρέπεται ή είσοδος ατόμων με ελληνικές σημαίες και μπλούζες που αναγράφουν «Βόρεια Ήπειρος», ενώ οι αρχές της Αλβανίας εμπόδισαν έναν άνδρα που είχε τατουάζ με την ελληνική σημαία να περάσει στη χώρα.

Το πρώτο ενισχυμένο μπλόκο από την ελληνική αστυνομία γίνεται στο Καλπάκι και ακολουθεί ενδελεχής έρευνα σε οχήματα και επιβάτες στον Μεθοριακό Σταθμό της Κακαβιάς.

Ο θρήνος της μητέρας του Κατσίφα

Η χθεσινή εικόνα με τη μητέρα του 35χρονου να θρηνεί βλέποντας τη σορό του παιδιού της 11 ημέρες μετά τη δολοφονία του συγκλόνισε όσους βρέθηκαν στο χωριό Βουλιαράτες. Τραγικά πρόσωπα ο πατέρας και οι αδερφές του Κατσίφα.

Το φέρετρο με το οποίο μεταφέρθηκε η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα στο σπίτι της οικογένειας ήταν τυλιγμένο με την ελληνική σημαία ενώ ο νεκρός ήταν ντυμένος με στρατιωτικά ρούχα.

www.in.gr /epiruspost.gr /syri.net/

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon