Η προσωπική τραγικωμωδία του Ράμα ενέχει κινδύνους να μετατραπεί σε τραγωδία για τη χώρα

Δημοσιεύθηκε: 30/03/2019 16:35 Τελευταία Ενημέρωση: 01/04/2019 10:35 Από: Tachydromos

Ο Πρόεδρος του ΚΕΑΔ, Βαγγέλης Ντούλες δήλωσε απ’ την Κορυτσά ότι ο Πρωθυπουργός Ράμα πρέπει να ανατραπεί, ώστε ν’ ανοίξει ο δρόμος για ελεύθερες και έντιμες εκλογές. Σύμφωνα μ΄ αυτόν η εισδοχή στη Βουλή του νέου βουλευτή, Λιγκοράκη Καραμέλιο, ο οποίος βγήκε με τις λίστες του Δημοκρατικού Κόμματος στην Περιφέρεια Κορυτσάς, δεν αποτελεί λύση για τον Έντι Ράμα.

"Εστιάζοντας στην πραγματικότητα μας, θα πρέπει να επικεντρωθούμε στον κύριο λόγο του παλλαϊκού αιτήματος στη χώρα, που είναι η απομάκρυνση της κυβέρνησης του Έντι Ράμα και να ανοίξει έτσι ο δρόμος στην υλοποίηση ελεύθερων εκλογών, προϊόν των οποίων θα είναι μια νέα κυβέρνηση. Αυτή που διασφαλίσει στους πολίτες της Αλβανία ευημερία, παιδεία και την ευρωπαϊκή προοπτική" δήλωσε ο Πρόεδρος του ΚΕΑΔ.

Όσον αφορά στην απόφαση του Καραμέλιο, να δεχτεί την εντολή του βουλευτή, ο Ντούλες είπε: "Ούτε ο Καραμέλιος, ούτε όσοι έπραξαν το ίδιο από όποια πολιτική δύναμη προσκολλούνται στο Ράμα, δεν μπορούν να τον εξυπηρετήσουν ως σωσίβιο. Είναι απλώς φαινόμενα, που στον πολιτικό βίο κάθε χώρας, είναι παροδικά και δεν μπορούν να έχουν καμιά συμβολή και νόημα λόγου.

Κατά συνέπεια θα πρέπει όλοι να είμαστε πιο αποφασισμένοι από ποτέ, ν’ανταποκριθούμε στο λαϊκό αίτημα, ν απομακρυνθεί ο κ. Ράμα, ν απομακρυνθεί η διακυβέρνηση του. Η ψήφος να μην εξαγοράζεται πλέον με σακιά αλεύρι, με εξόφληση των λογαριασμών της ΔΕΗ (OSHEE), του νερού, αλλά να διατυπώνουν την πραγματική πολιτική βούληση".

Σε ότι αφορά τις τοπικές εκλογές, ο Ντούλες είπε ότι ο κ. Ράμα είναι αξιολύπητος και ότι η προσωπική του τραγικωμωδία κινδυνεύει να μετατραπεί σε τραγωδία για όλη τη χώρα.

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon