Μεικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης στο "Τρίπτυχο για την Ειρήνη - Η ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης" στα Τίρανα

Δημοσιεύθηκε: 07/05/2019 13:50 Τελευταία Ενημέρωση: 07/05/2019 13:50 Από: Tachydromos

Στην καλλιτεχνική εκδήλωση "Τρίπτυχο για την Ειρήνη- Η ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης", η οποία θα πραγματοποιηθεί, στο πλαίσιο της Εβδομάδας της Ευρώπης, σήμερα 7 Μαϊου και ώρα 19.30 - 21.00, στο Open Air Theatre, στα Τίρανα, θα συμμετέχει με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ελλάδος,η διακεκριμένη και πολυβραβευμένη Μεικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η Μεικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης θα συμμετέχει επίσης στην καλλιτεχνική εκδήλωση " Τρίπτυχο για την Ειρήνη- Η ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης"

η οποία θα πραγματοποιηθεί και στο Πανεπιστήμιο του Fieri, στις 9 Μαϊου και ώρα 18.00- 19.30 Λίγα λόγια για τη χορωδία:

Η “Μικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης” αποτελεί συνέχεια της “Χορωδίας Θεσσαλονίκης” η οποία ιδρύθηκε το 1987 και αποτελείται από σπουδαστές και αποφοίτους Ωδείων και Ανώτατων Μουσικών Σχολών. Τη Χορωδία διευθύνει από την ίδρυσή της η κα Μαίρη Κωνσταντινίδου. Έχει διακριθεί σε πολλούς διεθνείς διαγωνισμούς και συμπράττει επί σειρά ετών με εθνικές και διεθνείς ορχήστρες.

Περισσότερα για τη Μεικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης: http://www.tch.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=44&id=2862

Συμμετέχετε στην "Εβδομάδα της Ευρώπης" !

Σχετικοί σύνδεσμοι: fb greece in albania-greqia në shqipëri και τα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Αλβανία#ΕuropeWeek2019#PowerofYouth" της Αντιπροσωπείας της Ε. Ένωσης στην Αλβανία

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon