ΗΠΑ: Προειδοποιούν τους πολίτες της να είναι προσεκτικοί τρεις ημέρες πριν τις τοπικές εκλογές στην Αλβανία

Δημοσιεύθηκε: 27/06/2019 19:14 Τελευταία Ενημέρωση: 27/06/2019 19:14 Από: Tachydromos

Η αμερικανική πρεσβεία στα Τίρανα εξέδωσε σήμερα μια προειδοποίηση για τους πολίτες της, την ώρα που η χώρα θα διεξάγει τις τοπικές εκλογές σε τρεις ημέρες.

Η ανακοίνωση:

Οι δημοτικές εκλογές στην Αλβανία προγραμματίζονται να πραγματοποιηθούν στις 30 Ιουνίου 2019. Η ψηφοφορία είναι προγραμματισμένη από τις 7:00 π.μ. έως τις 7:00 μ.μ. Οι εκλογές θα διεξαχθούν σε κάθε αλβανικό δήμο.

Η καταμέτρηση θα ακολουθήσει στα ειδικά κέντρα καταμέτρησης και μπορεί να διαρκέσει μέχρι και αρκετές ημέρες σε ορισμένους δήμους. Τα πρόσφατα τοπικά περιστατικά βίας έχουν στοχεύσει σε εκλογικούς αξιωματούχους και σε ψηφοφόρους, αυξάνοντας την προοπτική επιπρόσθετης βίας ή άλλων διαταραχών την Ημέρα των Εκλογών, τις ημέρες που οδηγούν σε αυτήν και μέσω της καταμέτρησης των ψήφων στα κέντρα καταμέτρησης.

Εν τω μεταξύ, οι εντάσεις στη χώρα αυξάνονται με την αντιπολίτευση και τον πρόεδρο, οι οποίοι είναι αντίθετοι με την πραγματοποίηση αυτών των εκλογών την Κυριακή και η κυβέρνηση επιμένει ότι οι εκλογές αυτές θα διεξαχθούν. Από την άλλη πλευρά, οι ΗΠΑ ζήτησαν να πραγματοποιηθούν αυτές οι εκλογές και να αποφευχθούν όλες οι πράξεις βίας.

/ibna.gr

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon