Ο ΡΑΜΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΡΟΥΤΣΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΛΕΥΚΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΪΜΑΚΟΥ

Δημοσιεύθηκε: 07/09/2019 11:38 Τελευταία Ενημέρωση: 08/09/2019 16:02 Από: Tachydromos

Η σιγή ιχθύος του πρωθυπουργού Ράμα για τις βαριές κατηγορίες που προσάπτονται στον δε΄πυτερο κατά σειρά δήμαρχό του με εγκληματικά ρεκόρ, Αγκίμ Καϊμάκου, αφορά μόνο την επιφάνεια, διότι στο παρασκήνιο διακινούνται όλα τα νήματα για να απαλλαγεί ο σημερινός Καϊμάκου από το προηγούμενο όνομά του Γιώργκο Τότο, με ανοικτούς λογαριασμούς για την ελληνική δικαιοσύνη ως παραχαράκτης και διακινητής κάλπικων νομισμάτων.

Είναι ο πρώην πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα, ο οποίος δημοσιοποιεί σήμερα τη σημαντική πληροφορία ότι ο Ράμα έχει στείλει στα Δικαστήρια Ιωαννίνων τους αποστολείς τους με εκατομμύρια ευρώ στην κατοχή τους για να απαλλάξουν πάση θυσία τον Αγκίμ Καϊμάκου –Γιώργο Τότο: «Ο Εντβίν Μαφία και ο Γιώργο Καϊμάκου στέλνουν το Ρούτσι με μεγάλα ποσά στα Ιωάννινα για να κλείσουν την υπόθεση Τότο! –γράφει ο Μπερίσια στο φβ. – Αυτές είναι οι κατηγορίες που καταφθάνουν από τον ψηφιακό πολίτη! Διαβάστε το μήνυμά του».

Χαιρετίσματα Δόκτωρα. Εύχομαι να είστε καλά. Εχεμύθειες πηγές από τα Ιωάννινα με ενημερώνουν ότι παίζεται ένα βρώμικο παιγνίδι για να γλιτώσουν το Ράμα από την περίπτωση Καϊμάκου.

Πηγή παρά των Δικαστηρίων Ιωαννίνων ενημερώνει, διατηρώντας την ανωνυμία, ότι έχουν πληρωθεί μεγάλα χρηματικά ποσά, στα ανώτερα επίπεδα των Δικαστηρίων των Ιωαννίνων ώστε να αγοραστεί η «αθωότητα» του Καϊμάκου.

Κινητοποιείται ο ίδιος ο Ράμα κι έχει στείλει τον Γκραμόζ Ρούτσι στο όνομά του για να κλείσει αυτό το παζάρι. Η ημερομηνία της δίκης εικάζεται ότι θα είναι την επόμενη Τρίτη, στις 10 Σεπτεμβρίου».

Στοιχεία από το SYRI.net

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon