Τα κάλαντα έψαλλαν στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης βορειοηπειρώτικοι Πολιτιστικοί Σύλλογοι υπό την αιγίδα της ΔΕΕΕΜ-ΟΜΟΝΟΙΑ

Δημοσιεύθηκε: 24/12/2022 17:41 Τελευταία Ενημέρωση: 24/12/2022 18:05 Από: Tachydromos

Τα κάλαντα έψαλλαν σήμερα στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης υπό την αιγίδα της ΔΕΕΕΜ-ΟΜΟΝΟΙΑ βορειοηπειρώτικοι Πολιτιστικοί Σύλλογοι.

Την ΔΕΕΕΜ-ΟΜΟΝΟΙΑ εκπροσωπούσε ο Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Τζομάκας ο οποίος ευχήθηκε στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και εν ονόματι του Γενικού Προέδρου της οργάνωσης κάλεσε τον κ. Τσίπρα να επισκεφθεί την Εθνική Ελληνική Μειονότητα.

Τα κάλαντα έψαλλαν και χόρεψαν ο Πολιτιστικός Αθλητικός Όμιλος Φοινικαίων και η Αδελφότητα "Άγιος Δημήτριος" Χάλιου.

Η πρόεδρος του ΠΑΟΦ κα. Μαρία Γιώτη δώρισε στον κ. Τσίπρα μία μπλούζα απο την νέα εμφάνιση της ομάδας με τον αριθμό 28, συμβολικό για τον αρχηγό της ΑΑ, καθώς είναι η ημερομηνία της γεννήσεώς του.

Ενώ με τη σειρά της η υπευθύνη του χορευτικού του Αγίου Δημητρίου Χαλιού η κα. Παναγιωτα Σπύρου δώρισε στον κ. Τσίπρα παραδοσιακά προϊόντα του τόπου μας.

Επίσης η πρόεδρος του ΠΑΟΦ προσκάλεσε τον κ. Τσίπρα σε έναν φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα επίλεκτων παιχτών του ΠΑΟΦ και της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, πρόσκληση την οποία ο κ. Τσίπρας αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά.

Την επίσκεψη μετέδωσε ζωντανά στα μέσα μαζικής δικτύωσης ο κ. Τσίπρας.

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon