Δεν θέλει απλά τις εκλογές ο Έντι Ράμα

Δημοσιεύθηκε: 12/05/2023 12:29 Τελευταία Ενημέρωση: 12/05/2023 12:28 Από: Tachydromos

Δεν είναι απλά η ανάγκη να ελέγξει τις εκλογές της Κυριακής και το αποτέλεσμα τους στη Χιμάρα, την παραλιακή ζώνη με τους Αγίους Σαράντα ή έστω συνολικά στο Νότο όπου ο Ελληνισμός συνεχίζει να τηρεί κάποια αριθμητική επιρροή στις εκλογές.

Είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο και ουσιαστικότερο. Είναι η καθεστωτική ανάγκη να κάμψει τις αντιστάσεις. Και να συνεχίσει η εξυπηρέτηση σχεδίων που αποσκοπούν στην αποξένωση απ’ τη γενέθλια γης των Ελλήνων και εν τέλει ο ξεριζωμός.

Πλέον δεν αυταπάτες θα μπορούσαν να έχουν μόνο οι εθελοτυφλούντες ή οι βλάκες. Διότι θα ήταν υπερβολή να υποτεθεί ότι υφίστανται συναλλαγές. Τίποτε δεν μπορεί να αποκλεισθεί δεδομένου ότι ενώ ο Πρωθυπουργός Έντι Ράμα είχε μέρες που προμήνυε τα σχεδιαζόμενα από πλευράς του όσοι είχαν δυνατότητα να παρέμβουν και προλάβουν απολάμβαναν φιλοφρονήσεις μετά γευμάτων!!!

Ο κ. Ράμα είχε τις προηγούμενες μέρες και εμμένει και αυτές τις ώρες στην θέση του ότι του ανήκει η εξουσία, η βουλή του λαού και επί το πλείστον ότι ακόμη και αυτός ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός είναι κτήμα του. Το είπε ξεκάθαρα ψες σε ομιλία του σε κεντρική συγκέντρωση οπαδών του στα Τίρανα: εγώ εγγυούμαι την μειονότητα εγώ και τους αλβανούς μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα. Αυτό αν είναι καθεστώς.

Είναι και θράσος. Αποκαλύπτει το βάθος της συναλλαγής. Όπως και οι αποκαλύψεις του εν τη ρύμη του λόγου για τις εκμυστηρεύσεις κληρικών και λαϊκών του Χιμαριώτικου συλλόγου στις ΗΠΑ.

Αυτός είναι ο Ράμα με την σκοτεινή ομήγυρη του. Και ας μην το παίζουν τα μέλη της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας ξαφνιασμένοι.

Παρήγγειλε από τηλεοπτικό στούντιο τη σύλληψη. Διότι τα νούμερα δεν του βγαίνουν. Και αν δεν του βγουν τότε είναι υπόλογος σε διαθέτες βρώμικου χρήματος που θέλουν να συνεχίζουν να αρπάζουν τα φιλέτα της παραλιακής γης όπου οι κοινότητες των Ελλήνων θέλουν να αντισταθούν.

Υπάρχει όμως ακόμη περιθώριο αντίστασης και απάντησης στον θρασύδειλο αυτό άνθρωπο. Ψες τα μεσάνυχτα στη Χιμάρα δεν έγινε σύλληψη και προσαγωγή ευνομούμενης πολιτείας τύπου. Έγινε απαγωγή χαρακτηριστική για τις ομάδες της Ισλαμικής Τζιχάντ ή της καθεστωτικής Σιγκουρίμι.

Διότι θέλουν να απαγάγουν το μέλλον και την προοπτική μας. Και συνεχίζει να καθοδηγεί τις αστυνομικές ανακρίσεις και τις ενέργειες της εισαγγελίας: ψάξτε λέει να στοιχειοθετήσετε κατηγορία. Διότι έχω εγώ προσωπικό λογαριασμό με τον Φρέντη Μπελέρη και τους Χιμαριώτες…

Ας μη φοβηθούμε και δειλιάσουμε. Την Κυριακή μπορούμε να του αποδείξουμε ότι ξέρουμε να αντιστεκόμαστε. Και είμαστε πολλοί. Στη Χιμάρα πρωτίστως, στους Αγίους Σαράντα, στην Κορυτσά, στη Δρόπολη, στο Βούρκο, στο Μουρσί, στην Αυλώνα. Μπορούμε να του δείξουμε.

Και το φθινόπωρο του 1994 σε ιστορικής σημασίας δημοψήφισμα που ήθελε εκπληρώσει πόθους καθεστωτικής εξουσίας ο Ελληνισμός ανέτρεψε τους σχεδιασμούς. Δυνατότερα απ’ τα διαβήματα είναι η ψήφος μας. Θα μπορέσουμε;!

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon