Διεξήχθη με επιτυχία το πρώτο επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργάνωσε η Νεολαία Ομόνοιας

Δημοσιεύθηκε: 04/06/2021 19:11 Τελευταία Ενημέρωση: 04/06/2021 19:11 Από: Tachydromos

Διεξήχθη με επιτυχία, σήμερα, διαδικτυακά το πρώτο επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργάνωσε η Νεολαία Ομόνοιας με το Δρ. Ισσάκ Παπαδόπουλο και ύπο την αιγίδα της Πρεσβείας της Ελλαδάς στην Αλβανία, με θέμα: "Εισαγωγή στη διδασκαλία της ελληνικής ως ξένης γλώσσας: Καινοτόμες διδακτικές προσεγγίσεις και μέθοδοι".

Την διαδικτυακή συνάντηση άνοιξε ο πρόεδρος της Νεολαίας Ομόνοιας κ. Σωτήρης Κέντρος, ο οποίος ευχαρίστησε τον κ. Παπαδόπουλο για την προθυμία και την θέληση που έδειξε στην προσπάθεια αυτή που καταβάλλει η Νεόλαια Ομόνοιας για την συνεισφορά της κατάρτισης των Ελλήνων εκπαιδευτικων στην Αλβανία. Επίσης ευχαρίστησε και την Πρεσβέια της Ελλάδας που είχε την καλή διάθεση να υποστήριξη αυτήν την πρωτοβουλία.

Ο Δρ. Ισαάκ Παπαδόπουλος ήταν ο κεντρικός εισηγητής της σημερίνής διάλεξης, ο οποιός επεξήγησε τις νέες μεθόδους και διδακτικές της εκμάθησης της Ελληνικής Γλώσσας.

Οι συμμετέχοντες του επιμορφωτικού σεμιναρίου που παρακολούθησαν την εισήγηση ήταν εκπαιδευτικοί από το 9-χρονο σχολέιο "Όμηρος" και το Λύκειο ¨Πλάτωνας¨ στην Κορυτσά, από το 9-χρονο σχολείο "Όμηρος" της Χιμάρας, από το Πανεπιστημιακό Κολέγιο "Λόγος", από το 9-χρονο σχολείο "Πρωταγωνιστές" στα Τίρανα αλλά και από τα ελληνικά σχολεία των περιοχών Αργυροκάστρου και Αγίων Σαράντα.

Κατά την διάρκεια της εισήγησης είχαμε τη χαρά να φιλοξενούμε και κωφάλαλους Έλληνες φοιτήτες στους οποίους παρήχαμε και την διερμηνεία στην νοηματική γλώσσα.

Αύριο 05 Ιουνίου και ώρα 09:00 π.μ. θα διεξαχθεί το δεύτερο κατά σειρά σεμινάριο με θέμα: O γραπτός λόγος και η διδασκαλία του στις τάξεις της ελληνικής γλώσσας.

Η σύνδεση θα γίνει στο παρακάτω link:

https://meet.google.com/eck-bxsk-wpi

ΠΗΓΗ:https://www.facebook.com/neolaiaomonoias

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon