Ομιλία του Πέτρου Γκικουρία εκπροσώπου της Πανηπειρωτικής Αμερικής στη μεγάλη συγκέντρωση στη Χειμάρρα

Δημοσιεύθηκε: 18/08/2023 19:11 Τελευταία Ενημέρωση: 18/08/2023 19:11 Από: Tachydromos

Αγαπητοί συμπατριώτες μου Χειμαριώτες!

Ηρθα ειδικά χθες αεροπωρικώς από την Ουάσιγκτον για να είμαι εδώ σήμερα για να σας μιλήσω ως μέλος και εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Αμερικής!

Εχω να σας πω ότι ο αγώνας για την απελευθέρωση του Φρέντυ Μπιλέρη είναι μια ΚΟΜΒΙΚΉ μάχη στον μακροχρόνιο πόλεμο που διεξάγουμε εμείς οι Έλληνες εδώ και δεκαετίες για να κερδίσουμε τα βασικά μας δικαιώματα στην Αλβανία! Ο Φρέντι Μπιλέρης έχει γίνει μάρτυρας σε αυτόν τον αγώνα από την κυβέρνηση του Έντι Ράμα! Είναι μάρτυρας της ΑΔΙΚΙΑΣ της, μάρτυρας της ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΙΑΣ της, μάρτυρας της πολιτικής της ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ, μάρτυρας της ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ της! Η ταλαιπωρία του Φρέντι Μπιλέρι αποδεικνύει πόσο λίγο σεβασμό έχει το καθεστώς Ράμα για τις βασικές αξίες υπό τις οποίες λειτουργούν οι πραγματικές δημοκρατίες - την ίση δικαιοσύνη, το δικαιώμα της ψήφου, το τεκμήριο αθωότητας και την εκτίμιση ενός πολιτικού αντιπάλου!

Ήρθα εδώ επίσης για να πω ΣΕ ΕΣΕΝΑ Φρέντυ και να τονίσω ότι ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ στον αγώνα σου!

Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ λαός είναι μαζί σου, ο λαός της ΕΥΡΩΠΗΣ είναι μαζί σου, ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ λαός είναι ΟΛΟΨΥΧΑ μαζί σου και ΟΛΟΙ οι Αλβανοί που ονειρεύονται να ζήσουν μια μέρα σε μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι μαζί σου! Και είμαι εδώ για να σου πω, μαρτυρικέ μου φίλε, Οι Ηπειρώτες των Πέντε Ηπείρων θα πολεμήσουν με όλη τους την δύναμη μέχρι να απελευθερωθείς!

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon